- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
Evet şanslıyım şişlikleeim morluklarım çok çabuk geçti kolay atlattım :)Bir ayda ne güzel oturmuş. Maşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şanslıyım şişlikleeim morluklarım çok çabuk geçti kolay atlattım :)Bir ayda ne güzel oturmuş. Maşallah.
Darısı başıma ben de morluk çok olmadı ama çok şiştim. Yarın alçı çıkacak umarım buradaki güzel ve memnun örneklerin arasına girerim:))Evet şanslıyım şişlikleeim morluklarım çok çabuk geçti kolay atlattım :)
İcini ferah tut ilk acildiginda hic begenmemistim ve hala sis burnum o burnun minicik kalicak alcidan sonrasiyla alakasi yokDarısı başıma ben de morluk çok olmadı ama çok şiştim. Yarın alçı çıkacak umarım buradaki güzel ve memnun örneklerin arasına girerim:))
cok guzel olmus canım masallah. bende 5gun once oldumda cok kalkık duruyo suan ucu. alcılarımda duruyo ama... kalkıklıgı suan senın cok ıyı yuzune cok guzel gıtmıs. ılk bastada coylemıydı yoksa zamanla ındı mı canım senın burun ucun ?Eki Görüntüle 1383613 Bir aylık burnum :)
Suan tamponlar alci ve bantlar var kalkik durmasi cok normal zaten en son burun ucunun sisligi gecermis benim burun ucum kalkikti ama soyle bir sey vardi burun deliklerim gozukmuyodu ama ucu sis ve cirkindi suan oturdu gitgide oturuyor icin rahat olsuncok guzel olmus canım masallah. bende 5gun once oldumda cok kalkık duruyo suan ucu. alcılarımda duruyo ama... kalkıklıgı suan senın cok ıyı yuzune cok guzel gıtmıs. ılk bastada coylemıydı yoksa zamanla ındı mı canım senın burun ucun ?
Tecrübeli arkadaşlar, on iki gün önce ameliyat oldum. Bugün doktor burnumun üstünde sıvı biriktiğini söyledi. Ayrıca burnumun üstü mor. Doktor şıtıngayla sıvıyı çekmeye çalıştı ama çekemedi. Tekrar antibiyotik verdi. Enfeksiyona dönüşürse kıkırdakta çökme olur dedi. Böyle bir durum yaşayanınız veya duyanınız var mı? Başka bir kkb uzmanına gidip danışmalı mıyım sizce.
Eki Görüntüle 1383613 Bir aylık burnum :)
geçmiş olsun.hangi doktora ne kadara yaptırdınızEski ve bir haftalık burnum Eki Görüntüle 1395948 Eki Görüntüle 1395949
geçmiş olsun.hangi doktora ne kadara yaptırdınız[/QUOTE
Teşekkür ederim. Doktorum Selami Yavuz. 3000 e mâl oldu.
Dogal burnumuda cok severdim aslinda cok buyuk bir sikintim yoktu ama sag ve sol dan farkliydi ve egrilik vardi nefes icin olmam gereken bir ameliyatti yinede tesekkurler :)Su anki burnunuz da kotu degil ama ameliyat olmadan onceki dogal halini daha cok begendim.
Iste bu😁
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorunuz kimdi?Buda benim onceki ve sonraki halim
merhaba fatih dağdelen çok yüksek fiyatla mı çalışıyor,yani parasal yetersizliği hoşgörüyor mu,siz ne kadara ameliyat oldunuzHer şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
sizin doktorunuz kim? Burnunuz guzel olmus bu arada5 ay ddaha yenı sayılır canım ödem vardır bol bol yesıl cay ıc.ben cok ıctım nerdense 3 ayda toparladı hemen :)
biraz küçük olmuş ama tıklayınca azıcık daha büyüyo..daha büyüklerini de eklemeye çalışırım..ama albümümde çok resim var aslında..umarım yardımcı olabilirim
Resimler 9.günümden cekıldı halit urgana oldum ameliyatı kimse anlamıyor estetık olduğumu babam bile anlamadı sende bi değişiklik var dıyor sadece. ben cok memnunum gözü kapalı. tavsiye ederim İstanbul'da oturuyorum samsuna gittim geldim