• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ben de çık beyendim ve ödemli dönemle şimdi arasında ne kadar fark var ben de 5 ay önce oldum ve şişlerimin geçmesini bekliyorum ve sizin aşamalarınızı görünce sabredip beklemek daha kolay olacak ,sağlıkla kullan gerçekten çok güzel olmuş 1 yıldan sonra daha da güzelleşecektir
6 AYLIK - ANTALYA / HADİ NURAL ( Bir adet 15 günlük fotoğraf içeriyor. Şişlikten anlarsınız hangisi oldugunu zaten. )

Ben de çık beyendim ve ödemli dönemle şimdi arasında ne kadar fark var ben de 5 ay önce oldum ve şişlerimin geçmesini bekliyorum ve sizin aşamalarınızı görünce sabredip beklemek daha kolay olacak ,sağlıkla kullan gerçekten çok güzel olmuş 1 yıldan sonra daha da güzelleşecektir
Cok cok sag olun:) Insallah sizin de iner ve guzellesir. Benim su anda kimse anlamiyor burnumun yapildigini :)

Kızlar burnum 1 ay 4 gunluk. Daha oncede fotograf paylasmistim. Bandajli olan fotograf 28 agustosta ceklmis yani orda biraz daha sis. Bandaj cktktan sonra burun ucum saga dogru yamuktu suan cogu gecti ama burun ucum halen cok sis top gibi.
burun deliklerimde flan hic asimetri sorunu yasamadim cok sukur:) ayrica bi konuyada deginmek istiyorum fotograflarda normalde hic goze gorunmeyen en ufak kusur bile gozukuyor ve normalden biraz daha buyuk cikiyor burun yani benim icin oyle aynada gorundugu gbi kucuk ckmiyor :) bu arada doktorum hakan gence :)
Fiyatını öğrenebilir miyim acaba :KK51:

Burnun mükkemmel olmuş geçmiş olsun canım. Senin eski burun yapına sahibim bende önden normal gözüksede yandan rahatsız ediyor beni ameliyatını nerde oldun biraz bilgi verebilir misin ?
Tesekkurler :) bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed pamukcuya ameliyat oldum esas sorunum nefes ve egrilikti burnumdan ve doktorumdan smdilik memnunum

Tesekkurler :) bahcelievler medicalparkta kbb uzmani muhammed pamukcuya ameliyat oldum esas sorunum nefes ve egrilikti burnumdan ve doktorumdan smdilik memnunum
Zaten okuldan dolayı istesemde olamam yaza düşünüyorum bende hep doktorlar kemerli bi yapıya sahio bi burnu ameliyat etmişler kendi burun yapım gibi ilk sende görüyorum açıkçası kafama yattı diyebilirim beni bilgilendirebilir misin fiyat konusunda vs

Zaten okuldan dolayı istesemde olamam yaza düşünüyorum bende hep doktorlar kemerli bi yapıya sahio bi burnu ameliyat etmişler kendi burun yapım gibi ilk sende görüyorum açıkçası kafama yattı diyebilirim beni bilgilendirebilir misin fiyat konusunda vs
Yazin zorlanabilirsin cok sicaklarda yaptirma kanamalar artar diye dusunuyorum 3200 tl odemistim

Yazin zorlanabilirsin cok sicaklarda yaptirma kanamalar artar diye dusunuyorum 3200 tl odemistim
Haklısın ama anca o zaman ful evde olcam ben internetten baktım estetiğe girdiği için ameliyat kulak burun boğaz senin doktorun oraya muayne alsam olur mu yani orasıda yapar mı demek istediğim

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

esra burnun cidden çok başarılı olmuşş hele o önündeki kıkkırdak yapısına bayıldımmmm

Haklısın ama anca o zaman ful evde olcam ben internetten baktım estetiğe girdiği için ameliyat kulak burun boğaz senin doktorun oraya muayne alsam olur mu yani orasıda yapar mı demek istediğim
Kulak burun bogaz yapti zaten benim ameliyatimi plastik cerrahi bolumu degil yani

PicsArt_1421856867282.jpg
Bir aylık burnum :)

Back