• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Peki sterimar burun spreyini kaç gün kullandınız ? Benim ameliyatın ertesi günü doktor tamponlrımı çıkardı 2 sprey yazdı bana bunları bitir günde 10-15 defa sık dedi, sizinde öylemidir ?

ben bitene kadar kullandım spreyimi.Burun içine surmem icin de merhem vermistj onu da hala kullaniyorum 2 ayim doldu bu arada.

Peki sterimar burun spreyini kaç gün kullank ameliyatın ertesi günü doktor tamponlrımı çıkardı 2 sprey yazdı bana bunları bitir günde 10-15 defa sık dedi, sizinde öylemidir ?
Sprey rahatlatmak icin aslnda kuruluk hssettgnde tkandgnda flan sıkarsın zararsız ben kafama gore kullaniyordum

arkadaşlar burun ucunuzdaki görülebilecek şişliğiniz ne zaman geçti ? ilk 6 aylık süreden bahsetmiyorum, 11 ay oldu hala bir şişlik var normal mi?

Arkadaşlar merhaba, ben 24 aralikta Fatih Dağdelene burun estetiği ameliyatı olucam, ama çok endişeliyim, sizce başka doktorlarlada görüşmeli miyim? Yardımci olursaniz çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, ben 24 aralikta Fatih Dağdelene burun estetiği ameliyatı olucam, ama çok endişeliyim, sizce başka doktorlarlada görüşmeli miyim? Yardımci olursaniz çok sevinirim.

Ne kadar olucaksnız acaba bende olucamda fatih beye yorumlarıda okudum fatih bey için ilgisiz diyorlar sence gorusme nasıldı

2500 euro dedi fiyat için, ben ilgili buldum , istediğim burun şeklini gösterdim daha güzeli olur dedi, ben yinede kararsız kaldım..
Anladım inşaşşah ıyı bı burun olur bende onu istiyorum aslında varsa sana ulasabılcegım bı facebook veya whatsapp ozelden atarsan bende ocakta randevu alıp gıdıcem içime sınerse olucam

Ben fatih dağdelen ile görüşmüştüm, bir tanıdık aracılığıyla görüşmeme rağmen müthiş ilgisizdi ve paracıydı bence. Yani öyle numaradan bir ilgilenmiş gibi yapıyor ama o kadar. Bir sorun olsa hayatta ulaşmam, daha mağdur olurum diye vazgeçtim ondan. Başka doktorları da gör derim Ama umarım senin için iyi olur.

Ben fatih dağdelen ile görüşmüştüm, bir tanıdık aracılığıyla görüşmeme rağmen müthiş ilgisizdi ve paracıydı bence. Yani öyle numaradan bir ilgilenmiş gibi yapıyor ama o kadar. Bir sorun olsa hayatta ulaşmam, daha mağdur olurum diye vazgeçtim ondan. Başka doktorları da gör derim Ama umarım senin için iyi olur.

Teşekkür ederim, bende kararsızım salı günü teoman doganla gorusmem var, burdaki yorumları okuyunca aklım dahada karıştı, acaba şans işimi

Arkadaşlar selam.. Ben burun estetiği yaptırmak istiyorum. Pek çok doktorla görüştüm. Aralarında Dr. Tuğrul kihtir daha iyi gibi geldi. Tuğrul Beye ameliyat olan varmı?

Arkadaslar atel cok mu kalin birsey benim suan atelden anladigim kadariyla burun sirtimla gozum arasindaki mesafe yani burnun yandan genisligi cok fazla gibi duruyor cikinca o incelecekmi

Resimler 9.günümden cekıldı halit urgana oldum ameliyatı kimse anlamıyor estetık olduğumu babam bile anlamadı sende bi değişiklik var dıyor sadece. ben cok memnunum gözü kapalı. tavsiye ederim İstanbul'da oturuyorum samsuna gittim geldim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 1.437
  • image.jpg
    image.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 1.235
Back