• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar uzun zaman oldu fotograf paylasmayali. 12 aralikta 4 ay olmus olcak.. Bazen buyuk geliyo burnum bazende kucuk ozellikle sabahlari patates son seklini merakla bekliyorum. Doktorum hakan genceydi bu arada :)
Sizin burnunuz da çok güzel olmuş. Hakan Gence gerçekten başarılı.

kızlar bende çok istiyorum ama korkuyorum nasıl bir süreç sezaryen gibimi bana bi akıl verin şimdi kio vermeye çalışıyorum bi 10kilo verdim bi 10 dah verip ameliyat olmak istiyorum resim ekleyen arkadaşlarım benide izlemeye alsanz resimlerinizi görebilsem birde devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum maddi durmlardan dolayı denizlideyim hiç burda olan arkadaş varmı olmadı izmirde olabilir

kızlar bende çok istiyorum ama korkuyorum nasıl bir süreç sezaryen gibimi bana bi akıl verin şimdi kio vermeye çalışıyorum bi 10kilo verdim bi 10 dah verip ameliyat olmak istiyorum resim ekleyen arkadaşlarım benide izlemeye alsanz resimlerinizi görebilsem birde devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum maddi durmlardan dolayı denizlideyim hiç burda olan arkadaş varmı olmadı izmirde olabilir

Nasıl bi müdahele yaptıracaksınız hangi şkayetleriniz var?estetik olmaktan korkuyosanız ya da ameliyathane ameliyat neşter kan gibi korkularınız varsa dolgu işlemlerini araştirin tavsiyem.tabi yapilacak işleme bağlı şikayetlerden

Kızlar bana yardım edin:( bu sabah ameliyat oldum ve alçıdan görünen uca bakıyorum çok yükseltmiş burun ucumu :( acaba şişlikten, tampon dolu olduğu için mi acaba

çok normal... suan burnun tamponlu tamponun ciktiktan sonra bile sana yuksek gelecek ama 1 ay icinde yavas yavas ucu dusuyor ve normale dönüyor panik yapma :) ayni surecleri ben yasadim ve suan seni cok iyi anlıyorum azicik sabret inecek :)

Ameliyat olmadan once forumda burun estetigi olanların yazılarını defalarca okudum nelerle karşılaşacagımı bilmeme ragmen yine de her seferinde burnum cok kalkık inecek mi? ya inmezse? burnum cok şiş boyle mi kalacak? ya geçmezse? diye sorup durdum.simdi de burnumun kenarinda belli belirsiz bi çıkıntı var bu sefer de acaba bu da gececek mi?ya gecmezse diye düşünüyorum :D Sorularımız da sorunlarımız da bitmiyor yani :D

çok normal... suan burnun tamponlu tamponun ciktiktan sonra bile sana yuksek gelecek ama 1 ay icinde yavas yavas ucu dusuyor ve normale dönüyor panik yapma :) ayni surecleri ben yasadim ve suan seni cok iyi anlıyorum azicik sabret inecek :)
Teşekkürler çok korktum böyle domuz vurnu gibi duruyor önden :( sizin burundan kan gelme kaç gün sürdü

bende ameliyatım ilk günü geldi ama diger gunler cok cok az geldi.ama doktorum 3 gün boyunca bile gelse normal demisti ama ben de kanama olmadi ilk gün dışında.

Kızlar bana yardım edin:KK43: bu sabah ameliyat oldum ve alçıdan görünen uca bakıyorum çok yükseltmiş burun ucumu :KK43: acaba şişlikten, tampon dolu olduğu için mi acaba

Geçmiş olsun :) Ben feronia konum vardı hani:)
Şu an ki haline bakıpta burun ucun hakkında endişelenme.
Benim bugün o plastik şey çıktı ve o anki hali ile plastikli hali arasında dağlar kadar fark vardı.
Burnumun üstünde o plastik varken burnum daha havada ve ucu daha ince duruyordu çıkınca farklı oluyor yanlardan baskı uyguladığı için farklı görünebilir gözüne :)

Nasıl bi müdahele yaptıracaksınız hangi şkayetleriniz var?estetik olmaktan korkuyosanız ya da ameliyathane ameliyat neşter kan gibi korkularınız varsa dolgu işlemlerini araştirin tavsiyem.tabi yapilacak işleme bağlı şikayetlerden
yanlış yer yazmışım canım ben karın germe istiyorum ilgine teekkür ederim

Benim akıntı ile hafiften geliyor hala bugün tampon çıkıncada geldi azcık
Canım o olabiliyor benim çıktıktan sonra da biraz biraz pembe akıntı şeklinde geldi telaşlandım başta bende ama normalmiş. Sağolsun burdaki kızlar yardımcı oluyorlar. Ucuda kalkıktı indi baya normale dönüyor yani..

Doktoruna kesinlikle nasl brsey istedgni en ufak ayrintisina kadar anlat canim seninde benm gibi etli bi burnun var ama cok genis degl hangi doktoru dusunuyosun
Kesinlikle.
Can kopala olucam Insallah resimlerimi yolladim cok ince olmaz ama guzel olur dedi. Evt dr da kalin bi derin var dedi sorun olabilir dedi

capoeira .!.:
Telefonda uzun uzun yazan birisi deil ama ön görüşmede yani yüz yüze görüşmede saatlerce cevaplayabiliyor sorularını.. Git bir görüş birşey kaybetmezsin, üstelik ücretsiz.. Kime karar kılarsanız kılın inşallah içinize en çok sinen hakkınızdaki en hayırlısı olur kk kızları, hepinize kolay gelsin
Anliyorum cnm ama almanyada oturdugum icin WhatsApp e kaldik . Bende cok isterdim yüz yüze konusmayi. Mecbur ameliyatdan önce taniscaz.
Insallah pisman olmam dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Back