Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir haftalik burnuma merhaba deyin =)
Sizin burnunuz da çok güzel olmuş. Hakan Gence gerçekten başarılı.Kızlar uzun zaman oldu fotograf paylasmayali. 12 aralikta 4 ay olmus olcak.. Bazen buyuk geliyo burnum bazende kucuk ozellikle sabahlari patates son seklini merakla bekliyorum. Doktorum hakan genceydi bu arada :)
Bu ne tatlı burun.. doktorunuz kim?Bu da benim 1.5 aylık burnum After/Before Eki Görüntüle 1318064
kızlar bende çok istiyorum ama korkuyorum nasıl bir süreç sezaryen gibimi bana bi akıl verin şimdi kio vermeye çalışıyorum bi 10kilo verdim bi 10 dah verip ameliyat olmak istiyorum resim ekleyen arkadaşlarım benide izlemeye alsanz resimlerinizi görebilsem birde devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum maddi durmlardan dolayı denizlideyim hiç burda olan arkadaş varmı olmadı izmirde olabilir
Doktorum Ozan balık :)Bu ne tatlı burun.. doktorunuz kim?
Teşekkürler çok korktum böyle domuz vurnu gibi duruyor önden sizin burundan kan gelme kaç gün sürdüçok normal... suan burnun tamponlu tamponun ciktiktan sonra bile sana yuksek gelecek ama 1 ay icinde yavas yavas ucu dusuyor ve normale dönüyor panik yapma :) ayni surecleri ben yasadim ve suan seni cok iyi anlıyorum azicik sabret inecek :)
Kızlar bana yardım edin bu sabah ameliyat oldum ve alçıdan görünen uca bakıyorum çok yükseltmiş burun ucumu acaba şişlikten, tampon dolu olduğu için mi acaba
Teşekkürler çok korktum böyle domuz vurnu gibi duruyor önden sizin burundan kan gelme kaç gün sürdü
yanlış yer yazmışım canım ben karın germe istiyorum ilgine teekkür ederimNasıl bi müdahele yaptıracaksınız hangi şkayetleriniz var?estetik olmaktan korkuyosanız ya da ameliyathane ameliyat neşter kan gibi korkularınız varsa dolgu işlemlerini araştirin tavsiyem.tabi yapilacak işleme bağlı şikayetlerden
Canım o olabiliyor benim çıktıktan sonra da biraz biraz pembe akıntı şeklinde geldi telaşlandım başta bende ama normalmiş. Sağolsun burdaki kızlar yardımcı oluyorlar. Ucuda kalkıktı indi baya normale dönüyor yani..Benim akıntı ile hafiften geliyor hala bugün tampon çıkıncada geldi azcık
Kesinlikle.Doktoruna kesinlikle nasl brsey istedgni en ufak ayrintisina kadar anlat canim seninde benm gibi etli bi burnun var ama cok genis degl hangi doktoru dusunuyosun
Anliyorum cnm ama almanyada oturdugum icin WhatsApp e kaldik . Bende cok isterdim yüz yüze konusmayi. Mecbur ameliyatdan önce taniscaz.capoeira .!.:Telefonda uzun uzun yazan birisi deil ama ön görüşmede yani yüz yüze görüşmede saatlerce cevaplayabiliyor sorularını.. Git bir görüş birşey kaybetmezsin, üstelik ücretsiz.. Kime karar kılarsanız kılın inşallah içinize en çok sinen hakkınızdaki en hayırlısı olur kk kızları, hepinize kolay gelsin