Teşekkür ederim. Ewed doktorum Muhammet Dilber
Merhaba.benimde elime sağ tarafta bi çıkıntı geliyor ve kemik gibi sanki ama ben ameliyat olalı 15 16 gün falan oldu. Daha görüşmedim yani ne diyecek bilemiyorum. Ama bu çıkıntı kemikse nasıl halledecek. Tekrar ameliyat olmaktan çekiniyorum açıkcası..Kızlar bana yardımcı olr musunuz? Ben ameliyat olalı 1 ay oldu burnumun üst sağ tafaında bi çıkıntı var dokununca acıyor. 1.ay konteolumde doktorun onun sislik oldugunu gececegini soyledi.gecmezse 6.ayda 10 dk lik bi islemle hallederiz dedi. Basina boyle birsey gelen var mı?
Can Kopal' a bende olmak istiyordum ama sanki icime sinmedi. Mesajlara cok gec ve kisa cevap veriyor. Ciddiye almiyor sorulari. benimde kafam karisdiyada can kopalaaaaaaaaaaaaaaaa
kozyatağı central da 5.500 e oldum. Ama 3 sene önceydi artmıştır tabii.ne kadar ücret ödedniz, bir de hangi hastanede?
İnşallah kalıcı bi yöntemdir canım uğraşmazsın bidahaBenim 2ayım doldu hala elime o çıkıntı geliyor.malesef gecmedi.Ama ilk zamanlar dışardan bakinca da belli oluyordu suan disardan pek belli degil ama elimle hissediyorm.doktorum eger o çıkıntı gecmezse 6.Ayda yuzume bi igne yapacagini soyledi.10 dk lık bir islemle hallederim dedi.Neyden bahsettiğini ben de bilmiyorum
Kızlar ilk fotograf ameliyattan sonraki 16. Gun. Digeri dun cekildi yani 4 ay 5 günlük fotograf. Sislikler indikce sanrm sekil oturuyo daha kalkik duruyor ama onden hala buyuk geliyor ilk bantlar cikinca daha kucuktu gttkce buyudu ozellkle daraltlmasina ragmen yine genis. doktorum burnunun koku tamamen sis kuculcek dedi bekliyorum insallah kuculur
benimde genis toplu burnum var subat ayinda ameliyat olcam. hangi doktora oldun ?
son fotografda gayet güzel dogal bir buruna benziyor insallah sisligi gider cnm ya
ayy insallahhh istedigin gibi minicik olur, bende cok istiyorum mini mini bir burun benim ki de baya toplu resim yükleyim size. acayip takinti oldu ya bir an önce ameliyat olmak istiyorum
Kızlar ilk fotograf ameliyattan sonraki 16. Gun. Digeri dun cekildi yani 4 ay 5 günlük fotograf. Sislikler indikce sanrm sekil oturuyo daha kalkik duruyor ama onden hala buyuk geliyor ilk bantlar cikinca daha kucuktu gttkce buyudu ozellkle daraltlmasina ragmen yine genis. doktorum burnunun koku tamamen sis kuculcek dedi bekliyorum insallah kuculur
Telefonda uzun uzun yazan birisi deil ama ön görüşmede yani yüz yüze görüşmede saatlerce cevaplayabiliyor sorularını.. Git bir görüş birşey kaybetmezsin, üstelik ücretsiz.. Kime karar kılarsanız kılın inşallah içinize en çok sinen hakkınızdaki en hayırlısı olur kk kızları, hepinize kolay gelsinCan Kopal' a bende olmak istiyordum ama sanki icime sinmedi. Mesajlara cok gec ve kisa cevap veriyor. Ciddiye almiyor sorulari. benimde kafam karisdi
Bu hali bile çok güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?