çok güzel olmuş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda benim onceki ve sonraki halim
Eki Görüntüle 1278308 Buda bnm öncesi ve sonrasım :)) yorum bekliyorum :))
Muhammet dilber doktorum canim.Doktorunuz kimdi?
Ben de nezle olmustum ve hapsiriyordum :) doktorum bi hap yazdı onu kullandiktan sonra bir daha hic hapsirmadim.hapsirmak zarar verebilir doktorunla gorusmelisin bence hemenAmeliyat olupta tamponlar varken nezle olan var mı. Çok kötü bir durum bu. Hapşırtıyorda umarım zararı olmaz burnuma
Yarın görücem doktorumu inşallah bi sıkıntı olmazBen nez
Ben de nezle olmustum ve hapsiriyordum :) doktorum bi hap yazdı onu kullandiktan sonra bir daha hic hapsirmadim.hapsirmak zarar verebilir doktorunla gorusmelisin bence hemen
Haklısın yarın görüşmem var. İnşallah bi sıkıntı olmazBen nez
Ben de nezle olmustum ve hapsiriyordum :) doktorum bi hap yazdı onu kullandiktan sonra bir daha hic hapsirmadim.hapsirmak zarar verebilir doktorunla gorusmelisin bence hemen
İnşallah benimkide geçer ya ama benim tampon varken bile su gibi akıyor burnum çok pis bi durum.geçip gitse bari şu bikaç günKizlar benim doktorum Haldun Kamburoglu. Nezleden ziyade tamponlar varken ben de hapsiriyordum. Tamponlardan kaynakli bir durummus. Agziniz acik hapsirin mutlaka. Tamponlar alininca gecmisti benim ki.
Bu da benim 1.5 aylık burnum After/Before Eki Görüntüle 1318064
İnşallah benimkide geçer ya ama benim tampon varken bile su gibi akıyor burnum çok pis bi durum.geçip gitse bari şu bikaç gün
Öyle olacak sanırım canım:)duruma alışmaya çalışıyorum sonucu iyi olacak inşallah; )Tampon varken hapsirmak ve burun akintisi cok olagan inan bana. Benim bir kac gun pembe sizinti seklinde olmustu daha sonra sariya döndü. Tamponlar cikinca verdikleri sodyum klorür cozeltisini kullanmaya basladigimda -burun tikanikligini acmak icin- su geliyordu burnumdan hala da ara sira oluyor ama azaliyor. Zamanla da gececek. Bu durum hic endiselendirmesin ve korkutmasin seni. Bir müddet elimizde peceteyle dolanacagiz =)
Buyrun kizlar 20.gün.
Teşekkür ederim. Ewed doktorum Muhammet DilberÇok beğendim çok hoş olmuş.doktorunuz muhammet dilberdi dimi
resimlerine baktım bayıldım bende fatih hocaya ameliyat olmayı düşünüyorumHer şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071