- 20 Ekim 2014
- 126
- 12
- 48
- 45
canım aynı ameliyatı bende düşünüyoruminanılmaz bir değişim!!gerçekten de burun çok çok önemli....
canım bende ankarada ameliyat olucam , rica etsem beni ekleyebilir misin göremiyorum resimleriÇok güzel olmuşş
canım rica etsem beni ekleyebilirmisin yada mail adresim barslanli@hotmail.comEki Görüntüle 882391
50 gün önce Ankara'da prof.dr.osman latifoğluna ameliyat oldum.Ameliyatı balgatta koru hastanesinde yapıyo,muayenehaneside hastanenin hemen yanında zaten.Tamponsuz ameliyat yaptığı için kesinlikle önerebilirim.Çok sıcak bir insan ve tasarım esnasında tam istediğim burnu yaptı ve asıl önemli olansa ameliyatta da tasarımdaki burunun nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim.
Bnde albume oncesi sonrasi koydum merk edenler bakabilir kizlar
canım çok hoş :) doktorun kim acaba
ı üceretı nedr orhan alanınTeşekkür ederim canım Orhan ALAN . Hem işinin en iyisi hem de çok sıcak biri.
Estetik ameliyattan sonra yüzdeki yaraları hemen iyileştiren bir şey varmış. Ruslar çok sık kullanıyorlarmış evlerinde. BUnu kullanan var mı aranızda?
heyymayk bende de aynı sorun var karar verebildin mi ameliyata?Merhaba kızlaaar.Burnum da kemik eğriliği var çok şikayetçiyim bu durum fotoğraf çekilmek bazen hiç istemiyorum.İzmir de oturuyorum sizce napsam çok da korkuyorum aslında ama öncesi ve sonrası resimlerinizi görünce bir cesaret geliyor sonra gidiyor yardımcı olun lütfen
Cok dogal olmus gercektende begendim :) doktorunuz kimdi acabaKızlar merhaba tam bir ay oldu ameliyat olalı . Doktordan doğal kalkık olmayan çok hafif kavisli bir burun yapmasını istedim.Burnum şuan yüzüme oranla büyük ve uzun duruyor sanki, yukarıda hafif bir kemik çıkıntısı oluştu gittikçe belirginleştiğini hissediyorum. Ayrıca sol kanat üzerinde hafif bir çökme var. Bunlar geçicimidir sizce umutlu olmaya çalışıyorum. Tek istediğim gittikçe küçülmesi ,bir çıkıntı da oluşmaz umarım.Resimlerde de göreceğiniz gibi bazı açılardan daha büyük görünüyor. Yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 1235428 Eki Görüntüle 1235429 Eki Görüntüle 1235430 Eki Görüntüle 1235431
Merhaba esraesrn, Başka bir arkadaşım da Osman Latifoğlu'na ameliyat olmuştu. O da çok memnun. Şu an benim de düşündüğüm 2 doktordan birisi Osman Latifoğlu. Ne kadara yaptırdın acaba? Ve yüzündeki şişlikler geçti mi?Eki Görüntüle 882391
50 gün önce Ankara'da prof.dr.osman latifoğluna ameliyat oldum.Ameliyatı balgatta koru hastanesinde yapıyo,muayenehaneside hastanenin hemen yanında zaten.Tamponsuz ameliyat yaptığı için kesinlikle önerebilirim.Çok sıcak bir insan ve tasarım esnasında tam istediğim burnu yaptı ve asıl önemli olansa ameliyatta da tasarımdaki burunun nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim.
Canım, bir de rica etsem öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakmam mümkün mü acaba?Demek ki ortalama o civarda yani sanırım en fazla 1000 lira gbi oynama olur 3-4 bin arası bi fiyatı olmalı.Canım eğer sen ameliyat olmaya karar verdiysen tavsiyem tasarım yapan doktorları tercih etmen.ben doktorumla birlikte yaptım yani yanında istediğim yere müdahele etme şansım oldu ki zaten sen başta ne istediğini anlatınca tasarımda ona göre bi burun yapıyo.en azından doktorun sana nasıl bi şey yapmak istediğini anlıyosun.bi kaç doktorla konus umarım içine sinen biri olur ve sonucundan memnun kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?