Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Çok hoş olmuş burnunuz ameliyat ücretiniz yaklaşık ne kadar

Ya herkesin ki ne kadar güzel olmuş ben 8. Günümdeyim ve ucu top gibi hissetmiyorum. Iki kasimin arası da top gibi

Bugün 8. günüm. Allah aşkına bişey söyleyin şu iki kasimin arası top gibi şiş. Bide burnumun ucu berbat top gibi sis hissetmiyorum orayi. Doktorum inecek diyor. Ortası bandajlandigi için şu aşağıda ve yukarıda toplanmış dedi ama benim psikolojik bozuldu. Önceki halim çok kötü değildi şimdi berbat hissediyorum nolur şu şişlikler bari geçsin zaten beğenmedim yeni halimi. Yüzüne yakışmadı bu burun

Eklentiler

• 20141015_163227.jpg
    971,6 KB · Görüntüleme: 1.122
  • 20141015_163156.jpg
    914,1 KB · Görüntüleme: 1.101
  • 20141015_163146.jpg
    977,7 KB · Görüntüleme: 1.030
Ayrıca burnumun ucunda yaralar içinde dikişler var kapalı ameliyat oldum ben yaralar da iyilesmedi henüz

Kizlar ben ameliyat gecirmedim ama burun deliklerim buyuk mu sizce resim cekince dikkatimi cekti

Eklentiler

• 20141021_160816-1-1.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 978
Masaj vermedimi dr sana o şişlikler en az 2 aya iner niye bukadar sabırsızssın daha 8. Günde hissetmemende şişlikten dolayıdır inince burnunu hissedersin

kızlar ne kadar güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık:))
Ankara da önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı Zühtü Demir e ameliyat olan bir arkadaş gördüm çok güzel olmuş gerçekten .
Ferruh beye burun ameliyatı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…