- 12 Haziran 2012
- 376
- 97
- 53
Çok hoş olmuş burnunuz ameliyat ücretiniz yaklaşık ne kadarKızlar burnum 1 ay 4 gunluk. Daha oncede fotograf paylasmistim. Bandajli olan fotograf 28 agustosta ceklmis yani orda biraz daha sis. Bandaj cktktan sonra burun ucum saga dogru yamuktu suan cogu gecti ama burun ucum halen cok sis top gibi.
burun deliklerimde flan hic asimetri sorunu yasamadim cok sukur:) ayrica bi konuyada deginmek istiyorum fotograflarda normalde hic goze gorunmeyen en ufak kusur bile gozukuyor ve normalden biraz daha buyuk cikiyor burun yani benim icin oyle aynada gorundugu gbi kucuk ckmiyor :) bu arada doktorum hakan gence :)
canım çok tesekkur ederim benim simdi fiyat vermem dogru olmaz ama git görüş derim fiyatta yardımcı oluyolar :)Çok hoş olmuş burnunuz ameliyat ücretiniz yaklaşık ne kadar
hangi şehirde olmuştun peki yani bu usta doktor nerede :)Teşekkür ederim canım.. ama ben 6 sene önce oldum,o zaman 3500 vermiştim son fiyatları bilmiyorum malesef :/
hangi şehirde olmuştun peki yani bu usta doktor nerede :)
Hımmm mail attım bakalım nasıl bir fiyat verecek :) tşk ettimÎstanbul bağdat caddesi ^.^
Masaj vermedimi dr sana o şişlikler en az 2 aya iner niye bukadar sabırsızssın daha 8. Günde hissetmemende şişlikten dolayıdır inince burnunu hissedersinBugün 8. günüm. Allah aşkına bişey söyleyin şu iki kasimin arası top gibi şiş. Bide burnumun ucu berbat top gibi sis hissetmiyorum orayi. Doktorum inecek diyor. Ortası bandajlandigi için şu aşağıda ve yukarıda toplanmış dedi ama benim psikolojik bozuldu. Önceki halim çok kötü değildi şimdi berbat hissediyorumnolur şu şişlikler bari geçsin zaten beğenmedim yeni halimi. Yüzüne yakışmadı bu burun
Allttan çekersen burnunu tabiki büyük gözükür karşıdan çekmeliydin fotosunu daha net anlaşılır büyük olup olmadığıKizlar ben ameliyat gecirmedim ama burun deliklerim buyuk mu sizce resim cekince dikkatimi cekti
maallah çok güzel olmuşEki Görüntüle 1278308 Buda bnm öncesi ve sonrasım :)) yorum bekliyorum :))
maallah çok güzel olmuş[/QUOTE teşekkürler darısı isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?