Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

1,5 ay için çok çok iyi, burnun çok hoş duruyo canım, şiş yok sanki, benim 3 ayı geçti hala çok şiş şu an hiç beğenmiyorum,

Gunay, bende de sislik yok denecek kadar az, Hadi Nural a oldum ben de, ama su anda bantli burnum. 2 gun sonra cikacak. Merak ettigim, burnun kirildi mi, torpulendi mi ? Burun kemiginde olusan sagli-sollu genisleme beni korkutuyor bu ameliyatlarda. Umarim yasamayiz sonradan bi genisleme. Ayiptir sormasi elbet, lakin yine de soracagim, kaca oldun? Doktordan memnun musun ? Ben dogal olsun dogal olsun diye tutturdum, sonradan da azcik kavis mi verdirseydim keske dedim Bu estetik isi giderek komiklesiyor

Son düzenleme:
Ben aslında iki ameliyat birden oldum burnumda kemik vardı onu aldırttım birde törpülendi,iki ameliyat birden olduğu için fiyat 4.800 tuttu.Doktorumdan gerçekten çok memnunum,burnumdan da çok memnunum yüzüme yakışan bir burun olduğunu düşünüyorum

Yorum yapcak arkadaslar, objktif olmanizj onemle rica ediyorum, onden biraz kalin geldi gibi bana, sonradan kuculur mu burunlarimiz ? Eski haline gore elbet iyi ama kalin geldi bana kendi burnum.

Bugun burnumla 10.gunum. bana pek sis gelmediginden buraz endiselendim. Doktorum da bir muayenenin ardindan burnumun sis oldugunu ve 3. Aydan once seklinin oturmayacagini, surekli degisecegini soyledi. Ben de oyle umuyorum, onden biraz kalin geliyor bana.

Canim inan 35 gun oldu ama 10gunken ne hissediorsam aynisini hissediyorum. Burnum surekli degismesine ragmen her sabah kalktigimda burnumun son sekli o gibi geliyor ve depresif oluyorum. BurNumdan memnun olmama ragmen orantisiz odemler var ve 1 ay kontrolumde doktor burnumun daha cok degisecegini soyledi. Bence icin rahat olsun. Şöyle kafadan bi 7-8 ay geçmeden bu endiseler hic bitmiyor anladigim kadariyla:)

Peki net olarak burnunun degistigini gozlemleyebildin mi ? Boyle yuzumun ortasinda kalip gibi duruyor ustu de parliyor derimin ben gordukce gicik oluyorum. Biraz kisisellik eksik gibi. Ama sis ya dokundukca anlayabiliyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…