Doktorum oyle demisti. Burun hassas ve sekil almaya musait oldugu icin assagi dogru bastirarak silme demisti. Resimde ne kadar belli olur bilmiyorum ama ilki 3 aylik digeri 7 aylik. Umarim belli olur resimlerde ben yakindan her an inceledigim icin anliyorum ama iniyor ve daha kibarlasiyor burun. Insallah istedigin gibi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım cnm çok sağol. Ya ben sana daha önce yorum yapmıştım şimdi resmi görünce hatrladım burnun aşırı dercede tatlı ya çok mükemmel inş bnm de istediğim gibi olurrrr. çoook teşekkür ederim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ya cok tesekkur ederim canim benim. Senin varmi resmin ustlerde bakiyim cok merak ettim.olur merak etme masajini ihmal etme hala yapiyorum ben. Masaj cok etkiliyo.
gerçekler cnm rica ederim. Benim resmim 359 da varcnm oradan bakabilrsin:)
Masallah fistik gibisin. Zaten cok guzelmis burnun. Iner hic merak etme cok daha guzel olcak👍
Seriatcı konya da hangi doktora oldun canım? Bi de ne kadar ödedin? Ben de olacam ama doktor tavsiyesi alamadım kimseden.
Sagol canım Hakan cepni ve İlker Yiğit ten de çok bahsediliyor ama karar veremiyorum. Bi de kapalı olunca hem haram olması hem de erkek doktor düşündürüyor işte beni. Ama senin burnun zaten çok güzelmiş canım. Benim burnum uzun ve kemerlieşim estetik olmamı istiyor.
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Eki Görüntüle 1189706
Kizlat selam.resim yuklendimi bilmiyorum ama benm gercekten tek sorununm burnum. Uzun boylu ve zayıf im. Tabiki dogal olsun istiyorum ama olmuskrn soyle kavisli kucuk bisey mi olsa diyorum. Gozlerimde kucuk hatta cekik diyebilirim. Photoshop yapan arkadas banada yardimci olabilir mi tesekkurler. Resim yuklenmediysede yorumlarinizi bekliyorum.
Haklısın canım ben de takıntı haline getirdim. Ama ya daha kötü olursa diye de korkuyorum. Doktor hakkında da bi bilgim yok. Araştırıyorum daha. Konya bu konuda ne kadar gelişmiş bilmiyorum.
Ameliyattan itibaren 18.günüm
Kanatlardaki odemler indi yumusadi bu sefer de burnumun tam ucu semsert odem oldu şişti. Bir taraf iniyor bir taraf şişiyor surekli :)
Ameliyattan itibaren 18.günüm
Kanatlardaki odemler indi yumusadi bu sefer de burnumun tam ucu semsert odem oldu şişti. Bir taraf iniyor bir taraf şişiyor surekli :)
Siz kime ve ne kadara oldunuz ameliyatınızı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?