kızlar Temmuz 2 de ameliyat oldum ama çok dertliyim öncelikle sanki ucuna hiç dokunmamış gibi haal uzun ve çirkin sonra ben hiç durmadım yerimde 3-4 gün sonra temizlik yapmaya başladım korkuyorumdr normal herşey demişti 10.günümde ama bilmiyorum sanırım revize olacak bir de siz bakın ama fotoda olduğundan daha kötü burda iyi çıkmış sanki..:26:Eki Görüntüle 1194408 Eki Görüntüle 1194409 Eki Görüntüle 1194410
kime oldun canım?
kızlar ben nasıl yazı yazcağımıbilmiyorum burda yardmcı olur musunuz
kime oldun canım?
E yazmışsın işte 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yapamıyorum
Arkadaşlar ben ameliyat oldum fotoğraflarımı çektim 3. Günümdeyim daha eğer sonuç güzel olursa fotoğrafımı yükler ayrıntılı anlatırım inşallahh 🙏 ama şu da bir gerçek ki çok bi problem yoksa ameliyat olmaya değmez
Kesinlikle katılıyorum 😔😔😔 umarım eskisinden daha güzel olur 🙏🙏
illusive Merhaba burnunuz cok güzel olmus .Ameliyat eden Dr. u ögrenebilirmiyim .
Canım geçmiş olsun burnun sanki şiş gibi duruyor inince iner bence ama sordunmu doktoruna . he birde bence yüksekliği gayet iyi dudak aranla burun mesafen var biraz ondan sana kalkik geliyor bence bekle çünkü burun çok değişiyor zaman geçtikçe:)Kızlar lütfen yardım ameliyat olalı iki hafta oldu ve burnum beklediğimden daha büyük ve yan profil yüksekliği fazla sizce düzelir mi yani giderek küçülür mü yoksa böyle mi kalır 😔😔😔😔Eki Görüntüle 1194787
Kızlar lütfen yardım ameliyat olalı iki hafta oldu ve burnum beklediğimden daha büyük ve yan profil yüksekliği fazla sizce düzelir mi yani giderek küçülür mü yoksa böyle mi kalır 😔😔😔😔Eki Görüntüle 1194787
Kızlar lütfen yardım ameliyat olalı iki hafta oldu ve burnum beklediğimden daha büyük ve yan profil yüksekliği fazla sizce düzelir mi yani giderek küçülür mü yoksa böyle mi kalır 😔😔😔😔Eki Görüntüle 1194787
En az 6 ay en fazla bir senede burun yerine oturuyor bir buçuk ay çok erken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?