Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
gercekten cook guzelleştirmiş seni harika
esralorin bunu duymaktan belkı bıkmışsındır ama gercekten doktorun ıyı iş cıkarmıs onun ellerine saglık...şanslı ınsanlardan bırısın burnunun yüzünün hatlarına uyumu çok iyi :)
esralorin burnun çook güzel olmuş tam benim istediğim burun tipi
fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa esra
Canım ben yeni olmadım 6 sene önce oldum ameliyatımı o zaman ki fiyat 3500 idi. Şuan ne kadar bilemiyorum ama istanbuldaysan eğer bir görüşebilirsin..
arkadaşlar meraba,
ben de 8 şubatta burak erdamara ameliyat oldum KBBci. bi arkadasım olmştu inanılmaz güzeldi ve doğal duruodu. fakat benimkinden hiç memnun deilim. iki kaşımın arasında kaviş yok ve burnumun ucu top gibi!! doktor oturması 6 ay sürecek o top inecek dior ama baskalarının fotolarına bakıorm daha 10 günlük burunları bile benimkinden inik görünüor. bu gidişle revision ameliyatı olucam. şuana kdr gördklerim arasnda da en iisi muhammet dilber. keşke daha önce görseydim bu doktoru =(
arkadaşlar meraba,
ben de 8 şubatta burak erdamara ameliyat oldum KBBci. bi arkadasım olmştu inanılmaz güzeldi ve doğal duruodu. fakat benimkinden hiç memnun deilim. iki kaşımın arasında kaviş yok ve burnumun ucu top gibi!! doktor oturması 6 ay sürecek o top inecek dior ama baskalarının fotolarına bakıorm daha 10 günlük burunları bile benimkinden inik görünüor. bu gidişle revision ameliyatı olucam. şuana kdr gördklerim arasnda da en iisi muhammet dilber. keşke daha önce görseydim bu doktoru =(
Canım moralini bozmuş gibi olmiyim. Ben nisan 2012 de burak beye ameliyat olmuştum,alçılar 21 gün sonra alındı ve abartmıyorum burnum yumruk kadar idi ve gözler mos mor yüz şişikti. benim Burnum çok kemerliydi,yamuktu,ve ucu düşüktü. Ameliyatta kemer torpillendi,deviyasyon düzeltildi ve ucu kaldırıldı.
Artık 11 ay olmak üzere ameliyatımdan ve burnumun ucu patates gibi burnum genişledi çöktü, ve ucu da düştü. Hal bu ki burnum önden ameliyat öncesi bu kadar geniş değildi. Burnum hala uyuşuk, sol burundan hala sümük akıyor ve hisssetmedigim icin orada kuruyor gidiyor ve kalıyor taki biri sümüğun kurumuş diyene kadar. Memnun değilim, tekrar ameliyat olucam doktorumu da buldum.
Umarım sen benim kadar şansız olmazsın..
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
çok güzel olmuş darısı benim başıma inş.
çok guzel olmus cok begendım nerde yaptırdın hangı ılde
Canım moralini bozmuş gibi olmiyim. Ben nisan 2012 de burak beye ameliyat olmuştum,alçılar 21 gün sonra alındı ve abartmıyorum burnum yumruk kadar idi ve gözler mos mor yüz şişikti. benim Burnum çok kemerliydi,yamuktu,ve ucu düşüktü. Ameliyatta kemer torpillendi,deviyasyon düzeltildi ve ucu kaldırıldı.
Artık 11 ay olmak üzere ameliyatımdan ve burnumun ucu patates gibi burnum genişledi çöktü, ve ucu da düştü. Hal bu ki burnum önden ameliyat öncesi bu kadar geniş değildi. Burnum hala uyuşuk, sol burundan hala sümük akıyor ve hisssetmedigim icin orada kuruyor gidiyor ve kalıyor taki biri sümüğun kurumuş diyene kadar. Memnun değilim, tekrar ameliyat olucam doktorumu da buldum.
Umarım sen benim kadar şansız olmazsın..
süper olmuş çok şanslısın:)