• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

esralorin bunu duymaktan belkı bıkmışsındır ama gercekten doktorun ıyı iş cıkarmıs onun ellerine saglık...şanslı ınsanlardan bırısın burnunun yüzünün hatlarına uyumu çok iyi :)

kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim

MERHABA, banada bu sitenin adresini yollarsanız çok sevinirm .teşekkürler

gercekten cook guzelleştirmiş seni harika

Teşekkür ederim canımmmm (:

esralorin bunu duymaktan belkı bıkmışsındır ama gercekten doktorun ıyı iş cıkarmıs onun ellerine saglık...şanslı ınsanlardan bırısın burnunun yüzünün hatlarına uyumu çok iyi :)

:) Teşekkür ederim bunları duydukça çok daha mutlu oluyorum..

esralorin burnun çook güzel olmuş tam benim istediğim burun tipi

Teşekkür ederim canım, umarım senin de istediğin gibi olur..

fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa esra

Canım ben yeni olmadım 6 sene önce oldum ameliyatımı o zaman ki fiyat 3500 idi. Şuan ne kadar bilemiyorum ama istanbuldaysan eğer bir görüşebilirsin..

Canım ben yeni olmadım 6 sene önce oldum ameliyatımı o zaman ki fiyat 3500 idi. Şuan ne kadar bilemiyorum ama istanbuldaysan eğer bir görüşebilirsin..
[/QUOTE]

çok güzel olmuş bende fethi orak diye bir doktor var ona olmayı düşünüyorum sadece pahalı olduğunu biliyorum 6 sen oldu demişsin burun düşmesi gibi bşeyler oluyomuş sende var mı yok yani çok güzel de sonradandüşüyomuş diyolar korkuyorum

çok güzel olmuş bende fethi orak diye bir doktor var ona olmayı düşünüyorum sadece pahalı olduğunu biliyorum 6 sen oldu demişsin burun düşmesi gibi bşeyler oluyomuş sende var mı yok yani çok güzel de sonradandüşüyomuş diyolar korkuyorum[/QUOTE]

Fethi Orak'ı bilmiyorum canım duymadım.. 6 senedir hiç bir problemim yok canım hala aynı duruyor burnum, doktorun başarısızsa düşme olayı oluyor evet ama Allah korusun..sen ne zaman oluyorsun ameliyat ?

arkadaşlar meraba,

ben de 8 şubatta burak erdamara ameliyat oldum KBBci. bi arkadasım olmştu inanılmaz güzeldi ve doğal duruodu. fakat benimkinden hiç memnun deilim. iki kaşımın arasında kaviş yok ve burnumun ucu top gibi!! doktor oturması 6 ay sürecek o top inecek dior ama baskalarının fotolarına bakıorm daha 10 günlük burunları bile benimkinden inik görünüor. bu gidişle revision ameliyatı olucam. şuana kdr gördklerim arasnda da en iisi muhammet dilber. keşke daha önce görseydim bu doktoru =(

arkadaşlar meraba,

ben de 8 şubatta burak erdamara ameliyat oldum KBBci. bi arkadasım olmştu inanılmaz güzeldi ve doğal duruodu. fakat benimkinden hiç memnun deilim. iki kaşımın arasında kaviş yok ve burnumun ucu top gibi!! doktor oturması 6 ay sürecek o top inecek dior ama baskalarının fotolarına bakıorm daha 10 günlük burunları bile benimkinden inik görünüor. bu gidişle revision ameliyatı olucam. şuana kdr gördklerim arasnda da en iisi muhammet dilber. keşke daha önce görseydim bu doktoru =(

Geçmiş olsun canım, ama kişiden kişiye de değişiyor biraz daha bekle şişlerin inmesini herkes de aynı olmuyor süresi çünkü.. Ama değindiğin noktada haklısın doktor araştırmasını çok iyi yapmak lazım.. Umarım düzelir..

Son düzenleme:
arkadaşlar meraba,

Canım moralini bozmuş gibi olmiyim. Ben nisan 2012 de burak beye ameliyat olmuştum,alçılar 21 gün sonra alındı ve abartmıyorum burnum yumruk kadar idi ve gözler mos mor yüz şişikti. benim Burnum çok kemerliydi,yamuktu,ve ucu düşüktü. Ameliyatta kemer torpillendi,deviyasyon düzeltildi ve ucu kaldırıldı.
Artık 11 ay olmak üzere ameliyatımdan ve burnumun ucu patates gibi burnum genişledi çöktü, ve ucu da düştü. Hal bu ki burnum önden ameliyat öncesi bu kadar geniş değildi. Burnum hala uyuşuk, sol burundan hala sümük akıyor ve hisssetmedigim icin orada kuruyor gidiyor ve kalıyor taki biri sümüğun kurumuş diyene kadar. Memnun değilim, tekrar ameliyat olucam doktorumu da buldum.
Umarım sen benim kadar şansız olmazsın..

Canım moralini bozmuş gibi olmiyim. Ben nisan 2012 de burak beye ameliyat olmuştum,alçılar 21 gün sonra alındı ve abartmıyorum burnum yumruk kadar idi ve gözler mos mor yüz şişikti. benim Burnum çok kemerliydi,yamuktu,ve ucu düşüktü. Ameliyatta kemer torpillendi,deviyasyon düzeltildi ve ucu kaldırıldı.
Artık 11 ay olmak üzere ameliyatımdan ve burnumun ucu patates gibi burnum genişledi çöktü, ve ucu da düştü. Hal bu ki burnum önden ameliyat öncesi bu kadar geniş değildi. Burnum hala uyuşuk, sol burundan hala sümük akıyor ve hisssetmedigim icin orada kuruyor gidiyor ve kalıyor taki biri sümüğun kurumuş diyene kadar. Memnun değilim, tekrar ameliyat olucam doktorumu da buldum.

Çok geçmiş olsun :/

Arkadaşlar ben de Burak beye ameliyat olmayı düşünüyorum. O kadar mı mutsuz sonuç aldınız ? :( benle iletişime geçerseniz çok sevinirim.

Back