- 25 Mart 2014
- 30
- 0
- 18
bu yaz bende ameliyat olucam ama uygun doktoru nasıl bulucagımdan emin değilim, izmirde yaşıyorum ve can kopalı ufuk bilkayı ve halis ünlüyü duydum genel olarak. Sen can kopaldan memnun kaldın mı canım ?ılgılenıyordur mutlaka ama ben kafama bısey takıldıgında gıdıp konusmak ısterım yanı o yuzden:) hastane doktoruyla daha zor olur dıe dusundum can beyde muayene ucretsız alsancakta yerı. egepol hastanesınde yapıyor amelıyatı
bu yaz bende ameliyat olucam ama uygun doktoru nasıl bulucagımdan emin değilim, izmirde yaşıyorum ve can kopalı ufuk bilkayı ve halis ünlüyü duydum genel olarak. Sen can kopaldan memnun kaldın mı canım ?
Burnun ortasından kesiyle ameliyat olan var mı? Yani açık ameliyat.
Bana doktorum öyle yapacakmış. Iz kalır mı? Kalıyor mu?
hic bir iz kalmiyo merak etme ameliyatlarin cogu aciktir zaten. estetik dikis atiliyor hicbsy kalmiyo
hayır ben açık ameliyat oldum şuan 2 bucuk ay oldu iz falan yok
Sevgili gizem, cevabın için çok teşekkür ederim. Sürekli düşünüyorum. Burda birisinin fotosunu görmüştüm. Kızın burnunda bayağı bir iz kalmıştı. Ona kadar ben de farketmemiştim açık ameliyat ile kapalı arasında ne fark var diye. Ama benim arkadaşım ve ablam olmuşlardı. Onların kapalıydı. O yüzden bunu yakından görme şansım olmadı hiç. Umarım bende de iz kalmaz.
Sana da çok geçmiş olsun. Teşekkürler tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?