Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

ameliyatı yapan prof.dr.zeki can.....

ank.üniv. cebeci hastanesi...

1 aylık burnum ama aynen eskisi gibi...

naapmış anlamadım....

önceden de böyleydi....

şiş yüzünden böyle 6 ay bekle diyor ama burada alçısı yeni çıkmış burunlar görüyorum, süper duruyorlar.....

(((((((((((((((((((((

Bu iki fotoda aynı dimi? yani öncesi sonrası değil! Burun ucu etli,benimkiside öyleydi.Burun ucuna yeniden şekil verip fazlalıgı almak zor bir işlem.Sanırım o kısıma dokunulmamış pek,o yüzden memnun kalmadın.. Ama tabiki zamanla gerçekten çok değişiyor.Muhakkak değişecek.İnşallah güzel süreçte bir değişim olur,sabırlı ol canım

baktıkça sinirlerim geriliyor...

ameliyattan öncede, burun ucum böyleydi...

özellikle söyledim, sakın burun ucu tombul olmasın, olabildiğince küçülsün dedim ama nafile.... hiç ellememiş nerdeyse...

6 ay bekleyeceğim mecburen...

düzeleceğini sanmıyorum açıkcası.... bu arada revizyon için araştırma yapıp, para biriktireceğim....

umarım revizyonda sonuç başarılı olur...

yanlışlıkla aynı resmi iki kez atmışım canım....

ameliyat sonrası resimlerim...

kimse anlamadı ameliyat olduğumu, o kadar yani....

kızkardeşim bile...

ya canım benimde 2 ay oldu amlyt oldğum şimdi kemer oluştu yine napıcam ben yaa bidaha ameliyat olamam masaj yapdıkça şişleri indikçe kemeri çıktı napıcağımı şaşırdım

Benim doktorum kbb ci adama sivri ve kalkık bir burun istiyorum dedim güldü dediki sizi görenlerin estetik yapan doktorunuz kim demesimi daha hoş yoksa sadece burnunuzun estetik oldugunu anlamadan burnunuz çok güzel demesimi tabiki estetik oldugunu anlamadan dedim bir anda sinuslerimi aldırdım deviasyonum düzeldi poliplerim temizlendi burun deliklerim dar ve uzundu o yapıldı ve estetik yapıldı gecen sene mayısda ama burnum yamuldu bir ay öncede revizyon oldum burnum çok doğal

Bu arada son halinide eklemişimdir inşallah

izmirde ameliyat olup çok memnun olanlar bana yardım etsin lütfen.
Ege üniversitesi iyi diyorlar kafam karışık

Tecrubeli arkadaslarim sizlere bir soru sormak istiyorum.ameliyat olali 18 gun oldu,cok fazla sislik ve morluk yasadim.morluklarim gecti burnum hala sis..zamanla inecekmis biliyrm.fakat goz cevremde mor halka olustu.resmen cokmus ve mor duruyor.daha onceden boyle birseyim yoktu.. bu sorunu yasayan oldumu acaba..esim ve ben inanilmaz kafamiza takiyoruz..sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…