Bence albüm olarak paylaş,senin kontrolünde olur istediğin zaman silersin..Forumda paylaşılanlar kalıyor silemiyorsun..Hem gerilerde kalıp kaybolmuyordaalbümünde yok... mesaj kısmında var bir tane...
prof.zeki can 'ın başarısız bir ameliyatı olarak tarihe geçti....
koyabilirsem tekrar deneyeyim...
Eki Görüntüle 1050698 Eki Görüntüle 1050698
ameliyatı yapan prof.dr.zeki can.....
ank.üniv. cebeci hastanesi...
1 aylık burnum ama aynen eskisi gibi...
naapmış anlamadım....
önceden de böyleydi....
şiş yüzünden böyle 6 ay bekle diyor ama burada alçısı yeni çıkmış burunlar görüyorum, süper duruyorlar.....
(((((((((((((((((((((
Bu iki fotoda aynı dimi? yani öncesi sonrası değil! Burun ucu etli,benimkiside öyleydi.Burun ucuna yeniden şekil verip fazlalıgı almak zor bir işlem.Sanırım o kısıma dokunulmamış pek,o yüzden memnun kalmadın.. Ama tabiki zamanla gerçekten çok değişiyor.Muhakkak değişecek.İnşallah güzel süreçte bir değişim olur,sabırlı ol canımEki Görüntüle 1050698 Eki Görüntüle 1050698
ameliyatı yapan prof.dr.zeki can.....
ank.üniv. cebeci hastanesi...
1 aylık burnum ama aynen eskisi gibi...
naapmış anlamadım....
önceden de böyleydi....
şiş yüzünden böyle 6 ay bekle diyor ama burada alçısı yeni çıkmış burunlar görüyorum, süper duruyorlar.....
(((((((((((((((((((((
Bu iki fotoda aynı dimi? yani öncesi sonrası değil! Burun ucu etli,benimkiside öyleydi.Burun ucuna yeniden şekil verip fazlalıgı almak zor bir işlem.Sanırım o kısıma dokunulmamış pek,o yüzden memnun kalmadın.. Ama tabiki zamanla gerçekten çok değişiyor.Muhakkak değişecek.İnşallah güzel süreçte bir değişim olur,sabırlı ol canım
Bu iki fotoda aynı dimi? yani öncesi sonrası değil! Burun ucu etli,benimkiside öyleydi.Burun ucuna yeniden şekil verip fazlalıgı almak zor bir işlem.Sanırım o kısıma dokunulmamış pek,o yüzden memnun kalmadın.. Ama tabiki zamanla gerçekten çok değişiyor.Muhakkak değişecek.İnşallah güzel süreçte bir değişim olur,sabırlı ol canım
ya canım benimde 2 ay oldu amlyt oldğum şimdi kemer oluştu yine napıcam ben yaa bidaha ameliyat olamam masaj yapdıkça şişleri indikçe kemeri çıktı napıcağımı şaşırdımCanım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...
Eki Görüntüle 1055812 Eki Görüntüle 1055813 Eki Görüntüle 1055814
Benim doktorum kbb ci adama sivri ve kalkık bir burun istiyorum dedim güldü dediki sizi görenlerin estetik yapan doktorunuz kim demesimi daha hoş yoksa sadece burnunuzun estetik oldugunu anlamadan burnunuz çok güzel demesimi tabiki estetik oldugunu anlamadan dedim bir anda sinuslerimi aldırdım deviasyonum düzeldi poliplerim temizlendi burun deliklerim dar ve uzundu o yapıldı ve estetik yapıldı gecen sene mayısda ama burnum yamuldu bir ay öncede revizyon oldum burnum çok doğal
Eki Görüntüle 1050494 Hakan Gence 18.gün cok memnunum
büyük bir değişim çok güzel olmuş
çok güzel olmuş canım :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Maşallah sana çok güzelsin <3
bana da yollarsan sevinirim canımBana da yollarmısınız lütfen , teşekkürler ...
yüzüne gitmiş gerçekten çok begendim :) keşke izmirde olsaydı emre ilhan o zaman bende ona olurdum bu ara doktor arayısı içerisindeyimEki Görüntüle 711021
ilke ameliyatımdan sonra ve revizyonumdan sonra aynı açıdan çekilmiş bir foto ekledim arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?