How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

$Screenshot_2014-04-01-00-24-16-1.jpg $Screenshot_2014-04-01-00-28-38-1.jpg bu da benim öncesi ve sonrası fotoğrafım 2 aylık burnum sanki hafif burun ucunun üstünde çökme var gibi geldi arada kahve bir iz oluşuyor bazen o iz gidiyor sebebini anlayamadım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1046967 Eki Görüntüle 1046966 bu da benim öncesi ve sonrası fotoğrafım 2 aylık burnum sanki hafif burun ucunun üstünde çökme var gibi geldi arada kahve bir iz oluşuyor bazen o iz gidiyor sebebini anlayamadım

Mrb burnunuz guzel olmus masallah beninkine de benziyo.benim de 2.5 ay oldu bazen kahve bi iz olusuyor benim de o izin asagisi sisiyo sanki ya da sivilceden oyle oluyor kontrolum var bu gunlerde unutmazsam sorcam doktora. insallah kalici bisey degildir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam,Bursadan alper bayraktara burun ameliyati olan var mi arkadaslar???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb burnunuz guzel olmus masallah beninkine de benziyo.benim de 2.5 ay oldu bazen kahve bi iz olusuyor benim de o izin asagisi sisiyo sanki ya da sivilceden oyle oluyor kontrolum var bu gunlerde unutmazsam sorcam doktora. insallah kalici bisey degildir

inşallah kalıcı değildir evet böyle ucundaki şişlikten dolayırda çıkabiliyor o iz. doktorunuza sorduktan sonra cevabınızı bekliyorum

Canım geçmiş olsun ama gerçekten burnunda hafif bi problem var siz kime ameliyat oldunuz ???

Bnm profilde de albumde fotolar var merak edenler bakabilir :) herkese hayalleeinin gercek olmasini dilerim

Kızlar foto nasıl eklenıo görmek ısteyenler için B'nde koyabilirim. Ama bulamadım nasıl eklendiğini :(

inşallah kalıcı değildir evet böyle ucundaki şişlikten dolayırda çıkabiliyor o iz. doktorunuza sorduktan sonra cevabınızı bekliyorum
Iki burun ameliyatından sonra bendede burun ucunun üstünde kahverengi izde oluşmuştu.Doktorum burnunu silerken yada ucunu yukarıya doğru ittirdiğinden dolayı o izin oluştuğunu söylemişti.Bende inanmıştım :(( Gerçekler üçüncü ameliyatıma karar verildiğinde ortaya çıktı.Burun o kısımda çökmüş,o yüzdende o iz oluşmuştu.. Ayrıca yine üçüncü ameliyatımda burnun içinde hiç kıkırdak bırakılmadığı,iki ameliyatımı yapan doktorun içeriyi berbat edip bıraktığıda ortaya çıktı :19: Allah doktorlarada merhamet,vicdan versin diyorum.Ameliyattan sonra güya düzeltilmiş burunla ne çektiğimi bir ben bilirim virde Allah.Üstelikte iki kez ödediğim ameliyat parasıda cabası..
6 gün önce üçüncü burun ameliyatımı oldum.Sonuç şimdiden çok güzel,üstelikte aşırı şiş olmasına rağmen :nazar: Yüzüme,yağ dolgusuda yapıldı bu yüzden şişlik çok daha fazla tabi.İki kulaktanda kıkırdak alınması gerekti düşünün yani.Hem üst kısma hemde yanlara kıkırdak destek koyuldu.Burun yan kısımlara yağ dolgusu yapılıp çöküklük giderildi..
Herkese açık albümde öncesi ve 5 günlük halini paylaştım.Merak eden bakabilir :34:
Kızlar sizede geçmiş olsun diliyorum.Umarım o iz yok olur,ama benimki yok olmadı.Zamanla dahada belli oldu :( Bu ameliyatımda o izde yok edilmiş.Üzerine kıkırdak destek koyarak..

Iki burun ameliyatından sonra bendede burun ucunun üstünde kahverengi izde oluşmuştu.Doktorum burnunu silerken yada ucunu yukarıya doğru ittirdiğinden dolayı o izin oluştuğunu söylemişti.Bende inanmıştım :(( Gerçekler üçüncü ameliyatıma karar verildiğinde ortaya çıktı.Burun o kısımda çökmüş,o yüzdende o iz oluşmuştu.. Ayrıca yine üçüncü ameliyatımda burnun içinde hiç kıkırdak bırakılmadığı,iki ameliyatımı yapan doktorun içeriyi berbat edip bıraktığıda ortaya çıktı :19: Allah doktorlarada merhamet,vicdan versin diyorum.Ameliyattan sonra güya düzeltilmiş burunla ne çektiğimi bir ben bilirim virde Allah.Üstelikte iki kez ödediğim ameliyat parasıda cabası..
6 gün önce üçüncü burun ameliyatımı oldum.Sonuç şimdiden çok güzel,üstelikte aşırı şiş olmasına rağmen :nazar: Yüzüme,yağ dolgusuda yapıldı bu yüzden şişlik çok daha fazla tabi.İki kulaktanda kıkırdak alınması gerekti düşünün yani.Hem üst kısma hemde yanlara kıkırdak destek koyuldu.Burun yan kısımlara yağ dolgusu yapılıp çöküklük giderildi..
Herkese açık albümde öncesi ve 5 günlük halini paylaştım.Merak eden bakabilir :34:
Kızlar sizede geçmiş olsun diliyorum.Umarım o iz yok olur,ama benimki yok olmadı.Zamanla dahada belli oldu :( Bu ameliyatımda o izde yok edilmiş.Üzerine kıkırdak destek koyarak..

Oncelikle gecmis olun canim album goremedim ben cok zorluk cekmissiniz insallah bu son olmustur ;) o kahverengi leke cok nadir oluyor suan yok insallah anlattiginiz gibi bi sorun cikmaz tsk ederim
Bilgilendirdiginiz icin kontorle gittigimde diger arkadasa da doncem

Oncelikle gecmis olun canim album goremedim ben cok zorluk cekmissiniz insallah bu son olmustur ;) o kahverengi leke cok nadir oluyor suan yok insallah anlattiginiz gibi bi sorun cikmaz tsk ederim
Bilgilendirdiginiz icin kontorle gittigimde diger arkadasa da doncem
Rica ederim :34: Yaşadığım süreçte oluşan sıkıntıyı paylaşmak istedim.Maalesef ilk doktorum bunun çökme oldugunu bana söylememişti.Allahım doktorlarada vicdan,merhamet versin.. Umarım bu şekilde bir sorun değildir,sizede çok geçmiş olsun.Mutlu,musmutlu günler dilerim :16:
Albümde bir sıkıntı var,herkese açık olarak paylaştım fakat özel albüm gibi arkadaş olmayan kişiler göremiyor.. Kazen beye sorunu ilettim,umarım sorun çözülür :34:

Son düzenleme:
Back