HARİKA OLMUŞ BURNUN bayıldım kuzum sen nasıl bi burun istedin yüzüne çok uymuş ameliyatını nasıl yaptı törpü mü kırarak mı ?
gerçekten süper olmuş....
ben nasıl bir burnum oldu, hala göremiyorum...
güzel olacağından çokta ümitli değilim aslında...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HARİKA OLMUŞ BURNUN bayıldım kuzum sen nasıl bi burun istedin yüzüne çok uymuş ameliyatını nasıl yaptı törpü mü kırarak mı ?
yaa ben de en çok ondan korkuyorum doktor ameliyat öncesi ilgilenip sonrasında oldu bitti die ilgilenmemesi :26:
maalesef bende öyle oldu canım...
gelip hastasına bakmayı unutuyor ama ücreti almak için sekreterini göndermeyi unutmuyor...
ben Zeki Can'ı tavsiye etmiyorum.
yok benim hafif kemerim var biraz da uzun
yani kalkık normal bi burun istiyorum daha hiç bi doktorla görüşmedim :26:
canim daha once baska sayfalarda yazmistim belki duymamissindir sana da soyliyim, internetten estetik muayene diye bir uygulama var. su an ismini hatirlayamadigim iki dr yapiyor bunu.fotografini cekip dr a yolluyorsin o sana ne yapilmasi gerektigini ve sanirim fiyat hakkinda da bilgi veriyor. internetten estetik muayene diye bi arat bakalim uzun sacli bi dr olucak. bulunca ben de yazicam sana ilgilenirsen
canımm bence sen bunu takmamaya çalış boşver insanoğlu böyle...
burnun nasıl oldu peki ağrın morluğun şişliğin az mı rahat mısın :)
bu da fotograflarim
eski hali
simdiki masajli hali
bu da masajsiz hali
Sent from my iPhone using Tapatalk
aaa hiç bilmiyorum ben onu ya naasıl sen yaptın mı canım :44:
teşekkürler tatlm doktorum Ankara'dan Osman Latifoğlu, özel hastanede 1 gece yatış, muayene vs toplam 4000tl, ben de memnunum. 1 ay oldu, özellikle bugün şişin indiğini hissettim ve burnumu önden de yüzüme yakıştırdım :)
Selamlar arkadaşlar, 14 Kasım Perşembe günü ameliyat oldum. Burun operasyon ve estetiği. Acı kısmını atlatamadım henüz. Sorusu olanlara yanıt verebilirim. Sevgiler.
kızlar 12 günlük burnum :)
biri burada canim sol alt kosede resim gonder seçeneği var diğerine de bakicam. ben gondermedim ama göndericem iyi oldu aklimq geldigi
bu da link http://www.drnacicelik.com/tr/
digerine bakicam simdi
Doktorum adına teşekkür ederim canm.Doktorum çok ilgiliydi. Doktor ilgisiz olunca insan olduğuna da pişman oluyor demi? Egosu yüksek bir doktorsa şaşmamak lazım.Daha yeni olmussun zaten alçın 10 günden önce çıkmayacağını tahmin ediyorum. İnşallah sonucu iyi olur.bunu yapan doktora şapka çıkartmak lazım...
ben 13 martta ameliyat oldum. Prof.Dr.Zeki Can yaptı... henüz alçı çıkmadı.
sonucu göremiyorum ama hastanede yattığım 2 gün boyunca yanıma uğramadığı için çok kırıldım kendisine...
insan ne olursa olsun 5 dakikasını ayırabilirdi değil mi?
Doktorum adına teşekkür ederim canm.Doktorum çok ilgiliydi. Doktor ilgisiz olunca insan olduğuna da pişman oluyor demi? Egosu yüksek bir doktorsa şaşmamak lazım.Daha yeni olmussun zaten alçın 10 günden önce çıkmayacağını tahmin ediyorum. İnşallah sonucu iyi olur.
çok güzel olmuş nasıl bi burun istedin
slm şekerim benimde daha evvel yaptırdıgım amelıyattan dolayı burun deliklerim eşit değil araştırma yapıorum.. sen buldun karar verdin mi doktora?
slm malesef karar veremedim bide burun delikleri eşitlenmez bunu hiç bir doktora teklif etmeyin çünkü iz kalır her gören sorar açıklama yap dur artık dedi doktor bende burnumun ucundan şikayetciyim delikler orantısız çok canım sıkkın napcamı bilmiyorum başka doktorada danışamadım henüz vaktim olmadı siz ne yapmyı düşünüyosunuz yeniden mi ameliyat olcaksınız varmı aklınızda doktor peki
ewt kafaya koydum cesaretımı toparlamışken olacagım.. bı kaç doktor var ama hepsi ayrı ayrı şehirlerde..
umarım sizin için en iyisi olur bende muhammed dilberle görüşmek istiyorum ama istanbulda oda farklı şehir