• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

HARİKA OLMUŞ BURNUN bayıldım kuzum sen nasıl bi burun istedin yüzüne çok uymuş ameliyatını nasıl yaptı törpü mü kırarak mı ?

gerçekten süper olmuş....

ben nasıl bir burnum oldu, hala göremiyorum...

güzel olacağından çokta ümitli değilim aslında...

yaa ben de en çok ondan korkuyorum doktor ameliyat öncesi ilgilenip sonrasında oldu bitti die ilgilenmemesi :26:

maalesef bende öyle oldu canım...

gelip hastasına bakmayı unutuyor ama ücreti almak için sekreterini göndermeyi unutmuyor...

ben Zeki Can'ı tavsiye etmiyorum.

maalesef bende öyle oldu canım...

gelip hastasına bakmayı unutuyor ama ücreti almak için sekreterini göndermeyi unutmuyor...

ben Zeki Can'ı tavsiye etmiyorum.

canımm bence sen bunu takmamaya çalış boşver insanoğlu böyle...
burnun nasıl oldu peki ağrın morluğun şişliğin az mı rahat mısın :)

yok benim hafif kemerim var biraz da uzun :(
yani kalkık normal bi burun istiyorum daha hiç bi doktorla görüşmedim :26:

canim daha once baska sayfalarda yazmistim belki duymamissindir sana da soyliyim, internetten estetik muayene diye bir uygulama var. su an ismini hatirlayamadigim iki dr yapiyor bunu.fotografini cekip dr a yolluyorsin o sana ne yapilmasi gerektigini ve sanirim fiyat hakkinda da bilgi veriyor. internetten estetik muayene diye bi arat bakalim uzun sacli bi dr olucak. bulunca ben de yazicam sana ilgilenirsen

Son düzenleyen: Moderatör:
canim daha once baska sayfalarda yazmistim belki duymamissindir sana da soyliyim, internetten estetik muayene diye bir uygulama var. su an ismini hatirlayamadigim iki dr yapiyor bunu.fotografini cekip dr a yolluyorsin o sana ne yapilmasi gerektigini ve sanirim fiyat hakkinda da bilgi veriyor. internetten estetik muayene diye bi arat bakalim uzun sacli bi dr olucak. bulunca ben de yazicam sana ilgilenirsen

aaa hiç bilmiyorum ben onu ya naasıl sen yaptın mı canım :44:

canımm bence sen bunu takmamaya çalış boşver insanoğlu böyle...
burnun nasıl oldu peki ağrın morluğun şişliğin az mı rahat mısın :)

alçım yarın çıkacak...

şimdi pek bir şey göremiyorum.... aynen eski burnum gibi görünüyor...

bende kemer vs. yoktu zaten...

burun kökü çok çukurdu... oraya takviye yapacaktı...

burnumun ucu domates gibiydi birde onu toparlayacaktı...

yarın alçım çıkınca sonucu göreceğim...

umarım çektiğim sıkıntıya değmiştir.

gözlerimin altı çok morardı ama sanırım onun nedeni gözkapağı estetiği... ve yüzüm ciddi anlamda şişti...

iki gün nerdeyse kör gibi gezdim...

bu da fotograflarim
eski hali
hyhybama.jpg

simdiki masajli hali
ybydypus.jpg

bu da masajsiz hali
y4ave3us.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

çok tatlı olmuş canım ne kadara mal oldu nasıl bi burun istedin

teşekkürler tatlm doktorum Ankara'dan Osman Latifoğlu, özel hastanede 1 gece yatış, muayene vs toplam 4000tl, ben de memnunum. 1 ay oldu, özellikle bugün şişin indiğini hissettim ve burnumu önden de yüzüme yakıştırdım :)

güzel olmuş burnun keşke biraz kavis isteseydin bende olcam yarın

Selamlar arkadaşlar, 14 Kasım Perşembe günü ameliyat oldum. Burun operasyon ve estetiği. Acı kısmını atlatamadım henüz. Sorusu olanlara yanıt verebilirim. Sevgiler.

bende yarın ameliyat olcam bu gün bana cevap verebilir misin baştan sona kadar nasıl geçti nerde zorluk çekdin

bunu yapan doktora şapka çıkartmak lazım...

ben 13 martta ameliyat oldum. Prof.Dr.Zeki Can yaptı... henüz alçı çıkmadı.
sonucu göremiyorum ama hastanede yattığım 2 gün boyunca yanıma uğramadığı için çok kırıldım kendisine...

insan ne olursa olsun 5 dakikasını ayırabilirdi değil mi?
Doktorum adına teşekkür ederim canm.Doktorum çok ilgiliydi. Doktor ilgisiz olunca insan olduğuna da pişman oluyor demi? Egosu yüksek bir doktorsa şaşmamak lazım.Daha yeni olmussun zaten alçın 10 günden önce çıkmayacağını tahmin ediyorum. İnşallah sonucu iyi olur.:16::3:

Doktorum adına teşekkür ederim canm.Doktorum çok ilgiliydi. Doktor ilgisiz olunca insan olduğuna da pişman oluyor demi? Egosu yüksek bir doktorsa şaşmamak lazım.Daha yeni olmussun zaten alçın 10 günden önce çıkmayacağını tahmin ediyorum. İnşallah sonucu iyi olur.:16::3:

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

umarım sonuç hüsran olmazda, bende bununla avunurum...

gerçekten iyi bir doktor bulmak çok önemliymiş... sanırım ben biraz acele ettim...

slm şekerim benimde daha evvel yaptırdıgım amelıyattan dolayı burun deliklerim eşit değil :43::43: araştırma yapıorum.. sen buldun karar verdin mi doktora?

slm malesef karar veremedim bide burun delikleri eşitlenmez bunu hiç bir doktora teklif etmeyin çünkü iz kalır her gören sorar açıklama yap dur artık dedi doktor bende burnumun ucundan şikayetciyim delikler orantısız çok canım sıkkın napcamı bilmiyorum başka doktorada danışamadım henüz vaktim olmadı :( siz ne yapmyı düşünüyosunuz yeniden mi ameliyat olcaksınız varmı aklınızda doktor peki

Son düzenleme:
slm malesef karar veremedim bide burun delikleri eşitlenmez bunu hiç bir doktora teklif etmeyin çünkü iz kalır her gören sorar açıklama yap dur artık dedi doktor bende burnumun ucundan şikayetciyim delikler orantısız çok canım sıkkın napcamı bilmiyorum başka doktorada danışamadım henüz vaktim olmadı :( siz ne yapmyı düşünüyosunuz yeniden mi ameliyat olcaksınız varmı aklınızda doktor peki

ewt kafaya koydum cesaretımı toparlamışken olacagım.. bı kaç doktor var ama hepsi ayrı ayrı şehirlerde.. :(:43:

Back