Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

cok dogal cok guzel masallah

kikirdak ameliyati cok kolay diye duydum..

forotaf goremiyorum bennn_(

Herkese merhaba albumumde doktorumun ismi oncesi sonrasi butun fotogeaflarim mevcuttur merak edenleriniz varsa bakabilirsiniz :)))

supersinnnn coook tesekkurler bilgi icin 2 hafta sonra ameliyat olacagim herseyim hazir fakat bir karasizligm var doktorum ikitane burun modeli olusturdu bana biri kavisli minik ama onun icin seni tanimayanlarr bile estetik oldugunu anlar hos kiszzin sana gider ama anlasilir dedi diger burun ise kavissiz sirti duz digerinden cok az buyuk dogal bir burun onun icin kimse anlamaz ok dogal gorunur dedi tek farklilik biri sirti duz biri kavisli cok kararsiizm

bende hem deviasyon var hemde şeklinden memnun değilim bu ay bende ameliyat olmayı düşünüyorum zühtü demire inşallah güzel geçer ameliyat dua edin kızlar

canımmm ben de amlyat olalı bir ay olduu ve hala bu şekilde kalkık inmesini istiyorumm senin burnun indi mi ? bu arada burnuşunn da çok güzel olmuşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…