Benim 3 ay olmak uzere ,,ama hala burunumun iki deliginin şekli farkli.umarin senin ki cok guzel olur sorunyb sislikse iniyor o..
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Merhabalar arkadaşlar benim burnumda kıkırdakta sorun varmış solunum güçlüğü çekiyorum bu yüzden yıllardır,ayrıca burnumun ordasında çıkıntı var görüntüde kemik ve birazda sağ tarafa eğiklik var. Şimdi bu sorunumu ve şekil düzeltmesini resim paylaşan arkadaşların ki gibi değişimi devlet hastahanesi yapıyormu? Ssk karşılıyormu ve nekadarını karşılıyor bana ne kadara mal olur sizce.Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim.
Devlet hastnelerinde estetik yapıyorlar mı ki? Yani özele girdiği için 800 tl gibi fiyata yapmazlar dye biliyorum. Ekstra bir rapor falan mı aldın cnm?
Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.
Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
morluklar 12 saatten sonra yavas yavas oluşmaya başladı.doruk noktasına 33. saatte ulaştı.
45. saatten sonra net olarak 6 saatte kayboldu. hiç birşey kalmamacasına..
ben 63. saat sosyete pazarına gittim.dusumu aldım makyajımı yaptım gram morluk yoktu:)
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...li-quotburuncukquot-resimli.html#post32938427
bu linkte tum resimlerim var. mause ile uzerınde bekleyince saatleri yazıyor,ordan bakabilirsin.
Gerçektende çok güzel başarılı bir sonuçBu önden : Eki Görüntüle 777774
Bu yandan: Eki Görüntüle 777775
Doktorum da Hasan Fındık :) doğal olmasını istemiştim
Buda benden 2 aylık :))
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?