Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

hastayı bu denli üzecek kadar açık konuşan doktorun doktorluğundan şüphe ederim. tek bir insanın yorumuyla ameliyata girilmeyeceği gibi, ameliyattan da vazgeçilmez. belli ki ameliyat yapmak istememiş. kimi doktorlar işine gelmeyen vakalar için olumsuz konuşur. unutma.

...................................(burun halamın kızına aıt ve dogustan)..sızce boyle bır burun nasıl olurdu?.......

Son düzenleme:

teşekkür ederim yorum için canım zaten gittiğim doktor devlet hastanesi doktoruydu ama çok beğenilen birisi kendisi.bir de burda özel bir hastanede kbb uzmanına gittim o hiç kontrol falan etmeden sadece yüzeysel bakarak kanatlarını daraltırım hafif de ucunu kaldırırım dedi.bu bana biraz moral oldu ama yine de bu doktora burnumu emanet edemem çünkü diğer doktor yanlış ameliyat yapılırsa burun ucu kaybı yaşanabileceğini-michael jackson'ınki gibi-sonra da telafisi zor bir duruma dönüşebileceğini söyledi.çok korktum acaba ankara
da daha tanınmış birkaç doktora mı gitsem.

bence yüzüne göre hokka gibi güzel bir burnu var keşke benim burnum da böyle olsa.benim ki nerdeyse iki katı büyüklüğünde.

Canim sen hokka burun gormemissin. Yandan iyi hosda önden bildigin genis duruyor. Ayni durum bendede vardii senin dedigin gbi bnimkide iki katiydi nerdeyse ama neyseki suan minnacik :))

Canim sen hokka burun gormemissin. Yandan iyi hosda önden bildigin genis duruyor. Ayni durum bendede vardii senin dedigin gbi bnimkide iki katiydi nerdeyse ama neyseki suan minnacik :))

canım merhaba benim burnum önden hem geniş hem de ucu patates gibi yusyuvarlak,yandan sorun yok.hani çoğu kişi ameliyatın 2. günü domuz gibi burnum var diye üzülüyor ya benim burnumun normal hali öyle.keşke biraz küçülse. doktor benim ameliyatım hakkında pek ümitli konuşmadı.tabi sorsan sadece iki doktora göründüm bir tanesi öyle dedi.senin burnun da etli ve kalın derili miydi.eğer sonucunu beğendiysen bana çok büyük moral olur.

Sagol canim bugun 21.gunum :)) fotodaki son halim hala sis tabi ama sisken bile minnacik doktorum cok iyi bakmissin burnuna dedi :))

darısı benim başıma 2 hafta sonra ankaraya gidiyorum iki doktor belirledim bir de onlar görsün burnumu.zaten benim ameliyat kaçınılmaz estetik olmasam bile deviasyon ve burun eti ameliyatı olacam.o ameliyattan bile korkuyorum sonrası burnum daha da büyür mü diye.

Canim burun seklini gormedigim icin pek bise soyleyemicem fakat bnm burnum cok ince goruldugu gbi sadece uzundu deriside kalin degilmis. Burnum normalde kucukmus kemik buyumesinden dolayi uzamis oyle soyledi doktorum ama kalin derili bicok arkdsmda estetik oldu gayette basarili onemli olan özgüveni yuksek iyi bi doktor bulman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…