Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Çok teşekkür ederim uyarıların için , ben 18 Ocakta ameliyat oldum ve şu an çok şükür ki sıkıntı yok , sadece ben çok detaycı ve mükemmeliyetçiyim sanırım, herşeyi büyütüyorum

Oncesı ve sonrası ekleme yaptım bakalım olacak mı

Eklentiler

• $image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 1.909
  • $image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 1.746
  • $image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 1.824
kızlar

Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

dio gönderemedim napcam

revizyonu aynı doktora olursak,dr ücret alıyor mu arkadaşlar lütfen bilgi veriniz

seval, korkacak hiç bir şey yok ameliyat anından yana... zaten hiiiç bişey hissetmiyosun ruhun duymuyor olayı... önemli olan ameliyat sonrası şişlikler morluklar ve nasıl bir burnum olcak endişesi. yoksa ameliyat öncesi ve anı inan fasa fiso.... hele bir de çevreden gizli yaptırıyosan işte asıl zorluk burda. ben gizli yaptırdım yaz tatiline denk getirip.yaşadığım yer çok küçük estetik ameliyat hoş karşılanmıyor bizim burda. insanlar anlayışsız.artismisin kızım sen der çıkarlar....vesselam dışarı çıkamadım tammm 3 haftaa. kız kardeşim halletti herşeyi. benim burnum güzeldi ama hafif bir kamburluk vardı ve bu bende zamanla takıntı haline geldi.psikolojik takıntı olmasa gerçekten gerek bile yoktu...

arkadaşlar fethi orak hakkında bilgisi olan var mııı???

bence bu konuyla alakalı yeni bi baslık acıp bılgı almalısınız oncesi ve sonrası konu baslıgında farklı konular konusuldugunda bakanlar fotografları gormek için yorumların hepsini okumak durumunda kalıyor... her konu kendı baslıgı altında konusulursa daha hos olur

çoookkk güzel olmuş burnun bakışların deişmiş resmen. bende düşünüyorum yaptırmayı inşallah seninki kadar iyi bi doktor bulurum..

burun suratı kaplayınca bakışlar kayboluyodu tabİ::d Teşekkür ederim canım benim,inşallah istediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…