Çok teşekkür ederim uyarıların için , ben 18 Ocakta ameliyat oldum ve şu an çok şükür ki sıkıntı yok , sadece ben çok detaycı ve mükemmeliyetçiyim sanırım, herşeyi büyütüyorumbende revizyon amelıyatını yasamıs bırı olarak aynı doktorda olmak pek mantıklı olmuor..yıne memnun kalınmıyor..ayrıca revızyon da kolay bır amelıyat degıl..aynı ılkı gıbı..fakat sımdı baska dr.da bır sürü para alır halıyle..aman doktorunuzla detayları konuşun da ıns.sıkıntı yasamazsınız.
sizin dr unuz kim acaba
ve geçmiş olsun:)
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
SONRAM ONCEM :d[/QUOTE
bir burun ameliyatı insanı bu kadar mı değiştiri ya.arkadaşım bende olucam fethi orak ii gibi duruyo senin ameliyatını kim yaptı ve ne kadarrr
Oncesı ve sonrası ekleme yaptım bakalım olacak mı
cok guzel olmuş inşallah bızımkıde böyle başarılı ve güzel buruncuga kavuşuruz
arkadaşlar fethi orak hakkında bilgisi olan var mııı???
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
çoookkk güzel olmuş burnun bakışların deişmiş resmen. bende düşünüyorum yaptırmayı inşallah seninki kadar iyi bi doktor bulurum..
burun suratı kaplayınca bakışlar kayboluyodu tabİ::d Teşekkür ederim canım benim,inşallah istediğin gibi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?