çok yakışmış güle güle fotoğraf çektir cnm , saol paylaşımın için :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
daha alçı çıkalı 7 saat oldu.hala şişlillerim aar tbi.yinede begendim :)
hangi dr a ameliyat oldun? morluk fln gözükmüyor şişlklerin inince daha da güzel olacagına ınanıyorum.yandan durusu guzel:)
offff yaburnumun ucundan memnunmuyum degilmiyim bi anlamadim. keske briaz daha sivri olsaydi. acaba odemden oteyimi top duruo
Burun estetiginde agrin oldumuÇok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Canım seninde ameliyat sonucunu beğendim keşke benimkinin de sonucu öyle olsaydı
merhaba kızlar, 21 yaşındayım ben de burun ameliyatı olmak istiyorum deneyimlerinize dayanarak sizlere de danışmak istedim sizce burnumu kaldırmalı veya kavis verdirmeli miyim? ailemle konuştuğumuzda sadece kemiğini törpületsen yeter diyorlar ama ben sadece törpületme sonucunda burnumun altının çok geniş kalcağını hissediyorum..siz ne düşünüyorsunuz? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?