• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar resimde 1.oncesi 2.usteki resm ameliyattan snra 15.gun 3. Resimde 36. Gun ama bana burnum eski haline donuyo gbi geliyo burun delikleri burun ucu falan sizcede oylemi yoksa ucu sis oldgu icinmiidir acaba ?? $image.jpg

Kizlar resimde 1.oncesi 2.usteki resm ameliyattan snra 15.gun 3. Resimde 36. Gun ama bana burnum eski haline donuyo gbi geliyo burun delikleri burun ucu falan sizcede oylemi yoksa ucu sis oldgu icinmiidir acaba ??Eki Görüntüle 989477

Canim benimde 23 gunluk burnum fazla tecrubem yok ama sahsi fikrim doktorun ucunu pek kaldirmamis senmi istemedin

offff ya :( burnumun ucundan memnunmuyum degilmiyim bi anlamadim. keske briaz daha sivri olsaydi. acaba odemden oteyimi top duruo

Mrb arkadaslar haftaya dr serhat tuncere burun estetigi olacaim dr önceden ameliyat olanlar fotoraf koyabilirmi acaba?

jasmin sana tavsiyem kesinlikle doktorundan 3d dizaynini gormeni tavsiye ederim. ve doktorundan imzali kagit al. eger anlastiginiz ve vaad edilineni veremedigi zaman revizyon icin herhangi bir ucret talep etmeyecegi konusunda. fisini carti curtunu al. turkiyede artik bu isi ticarete dokmusler. resmen insanlari dolandiriyorlar. dikkat et....! ve sakin Hasan Findik da olma!

Kizlar ben de burun estetigi yaptiricam ama doktor konusunda cok kararsizim izmirde olursam cemil tugay ve can kopal arasinda kararsiziim istanbulda da emre ilhan ve fatih dagdelenin ameliyat ucretleri nedir acabaa

ya bende foto koymak istiyorum nasıl yapıcam kızlar?? 1. ayımı doldurmadım henüz. izmir ufuk bilkaya ameliyat oldum.

Back