Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doktorun kimdi çok doğal ve güzel olmuş ayrıca ne kadara oldun :)
Bilgilendirme icin tesekkürler tatlım Ankarada mı İstanbul da olsaymıs keşketeşekkürler tatlm doktorum Ankara'dan Osman Latifoğlu, özel hastanede 1 gece yatış, muayene vs toplam 4000tl, ben de memnunum. 1 ay oldu, özellikle bugün şişin indiğini hissettim ve burnumu önden de yüzüme yakıştırdım :)
Kızlar hiç güncel öztürk e ameliyat olanınız yok mu
Güncel beyin hasta yorumlarının olduğu ayrı bir konu var canım 2.sayfada :) Ben de ona ameliyat olmayı düşünüyorum bakalım ön görüşmeye gittiğimde çok yüksek bi fiyat aldım bi daha görüşmeye gidicem ve fiyatta anlaşırsak en geç mart ayında operasyonu düşünüyorum..
Gördüm konu baslıklarını ama çok az hasta yorum yapmış, belki buralardan çıkar diye ümit etmiştim
Acıbadem olduğu için fiyat baya yükseliyor. Ama en azından herhangi bir problemde doktor da aynı hastanede olduğu için daha güvende hissedilir gibi geliyor. Hem yasal hakların olarak da tabi.
Hastane iyi bir yer zaten. Güncel bey hakkında da hiç kötü bir şey okumadım. Hastalarını da görünce gerçekten ondan başka bir doktoru araştırmak bile içimden gelmiyor :) Prensipleri olan biri, kendi beğenmediği bir şeyi sen istedin diye de yapmıyor. Bu da çok önemli bir detay bence :)
Çok haklısın. Ben bir de kapalı ameliyat yapıyor olmasından da tavlandım. Burun ucu kesiği beni endişelendiriyor. Buarada eğer olursam bu pazartesi olmayı düşünüyorum. Umarım çok memnun kalan hastalarından olup buradaki olmak isteyen arkadaşları aydınlatabilirim.
Hiç güncel beyin başka hastalarıyla kontak kurdun mu? Bi türlü bulamıyorum kendileriyle mesajlaşacak bir platform
Yazdıklarından ameliyat tarihini almadığını anlayaraktan şunu bil isterim önümüzdeki hafta sonuna kadar full ameliyatları varmış sekreteri öyle dedi randevu için aradığımda :) yani karar verdiysen bi an önce iletişime geç derim :) Kapalı ameliyat olayı da var haklısın seninle hem fikirim açık olan epey ürkütücü geliyo bi de iz kalma olayı hoş değil 2 hastasını muayenehanesinde gördüm alçılıydılar ama çok beğendim. İletişime geçebilme şansım olmadı malesef. Az önce bahsettiğim sayfadan hastalarına ulaşabiliriz yada facebook üzerinden paylaşımlarında hastalarını da görebilme şansımız var. Oradan da hastalara ulaşılabilir.. Bu arada eğer ameliyat olursan yaz mutlaka canım yoksa burada meraktan çatlarım
Bilgilendirme icin tesekkürler tatlım Ankarada mı İstanbul da olsaymıs keşke
Aldim aldim. Pazartesi diye konustuk guncel bey ile. Tabi umarim not almıştır biyerlere hohoh.
Ya facebooktan birkac hastasina mesaj attim ama tanimadigin insanlar mesaj atinca diger kutusuna dusuyor, goremediler beni o yuzden henüz
Olursam mutlaka oncesi sonrasi fotografi koyacagim, guncel beyin basligi altindan da gelismeleri haberdar edecegim hic merak etme :) Umarim hersey hepimiz icin yolunda gider :)