Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canim zamanla ucunun uzunlugu ve kalkikligi gidiyor mu? Benimki 1 ay oldu sanki fazla kalkik ve uzun gibi. Korkuyorum böyle kalcak diye

Sen nasıl bir burun istedin, doktorun nasıl bir burun yaptı bilmiyorum ama şuan ki burun şeklin ile 7 ay sonraki burun şeklin aynı olmayacak canım yani mutlaka değişim olacak o yüzden şuan da kafana bir şey takma.. benimde ilk aylarda burun kavisim yoktu 3. aydan sonra kavislendi.. o yüzden bekle :)

çok başarılı olmuş doktorunu terik etmeli yüzüne tam uyumlu canım

Cok doğal çok tatlis olmus canım. Darisi bizlerin başına. 41 gune gorede cok sis gozukmuyo [/B][/QUOTE]

Guzel yorumun icin oncelikle tesekkur ederim:) damarlarimdanda goruldugu uzere cok ince bi tenim var doktor sisliklerimin cabuk ineceğini söylemişti:)

Merhaba bende ameliyat oldu ve 3. Günümdeyimm. Bugun düne göre daha rahatim ve zaman bir an önce geçsin istiyorumm. Çünkü bu dikisler çok gicikkk :)

Bu da benim before-after 'ım :) Ama daha 1 ay dolmadı, o nedenle alnım falan fazlasıyla şiş. Burun kökü hani alnıma bağlanan yeri daha çok inecekmiş :) Burun, çene dolgu ve gıdı liposuction ameliyatı oldum belirtiyim.

Son düzenleme:

Harika olmuş! Doktorun kim acaba? Ben de revizyon ameliyatı için doktor araştırıyorum da.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…