Nevsehirdeyim buranin devlet hastanesinde oldum.buraya gelme imkanin varsa kbb ali degirmenci
Yok canm bn doktoruma kavis istemiyorum demiştim ilk alci cikincada kavisli degildi ama bi arkadasimin cok kalkikti 3ay sonra indi güzel oldualçılar ilk çıktığında ucu çok kalkık mıydı ne olur cevap yaz canım çok takmaya başladım.
Yok canm bn doktoruma kavis istemiyorum demiştim ilk alci cikincada kavisli degildi ama bi arkadasimin cok kalkikti 3ay sonra indi güzel oldu
sağol canım yazdığın için kalkık olduğu için mi kısa görünüyor yandan bi bilgin var mı bi dudak burun mesafesi ne zaman düzelir[/QUOTEo kalkiklik yaniltmasin seni cok inio ilk alcin cikinca nasildi genelde ilk vikinca nasil sa ole oluo sonrası denilio bnm bugun 2ay oldu ama hala sis ve göze dogru olan kemiklerim cok sis
cok guzel olmus ellerine saglik. acaba teoman bey ne kadara yapiyor. bilen var mi aranizda ?
Resim nsl koyabilirim
ben onu özellikle istedim .dr um istegime gore tam yapti...ucu biraz şiş o inecek.keşke inmeseeeeee
Tesekkurler riacim ameliyatimin 2.haftasi burnum oturmadi daha.benim yuzum uzun oldugu icin kalkiklik cok yakisti ama sen kendinde boyle bisey istemeyebilirsin.tamamen sana ve dr kalmis.
Burnunuz ezik miydi acaba ? eski halinin yandan fotosu var mı ?
1 gece kaldim.o gunde ameliyat icin kacinci hasta olursan ol sabah 8 de yatcan.aynen canım haklısın
ben perşembe gününe randevu aldım görüşcem bakalım sen hastanede yattın mı bir gece falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?