Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canımmmm yarına randevu aldımm,çok heyecanlıyım senin resmini ve bikaç resim götürücem

oo süper hadi bakalım güzel haberlerını beklıyorum..amelıyatı hemen mı düşünuyosun?

oo süper hadi bakalım güzel haberlerını beklıyorum..amelıyatı hemen mı düşünuyosun?

sınavlarımın açıklanmasını beklicem geçmişsem,2 hafta sonra falan yaptırırım,yoksa bütleri beklicem:)
randevuyu haftaya alcaktım da boş günü yokmuş ondan yarına aldım canımm

sınavlarımın açıklanmasını beklicem geçmişsem,2 hafta sonra falan yaptırırım,yoksa bütleri beklicem:)
randevuyu haftaya alcaktım da boş günü yokmuş ondan yarına aldım canımm

yarın yaz hemen

en çok sizinkini begendim çok dogal olmuş.ne kadara yaptırdınızz? şekline doktorunuzmu karar verdi ?

Teşekkür ederim....kimse anlamıyor zaten burnumu yaptırdım...evet doktor karar verdi....ben bişey soruyordum,o bana hiç merak etme çoookkkk güzel yapıcam diyordu...ben de güvendim....))))zaten meme yaptırdım Tuğrul beye,onun için burnumu de güvendim)

en çok sizinkini begendim çok dogal olmuş.ne kadara yaptırdınızz? şekline doktorunuzmu karar verdi ?

Ücreti mi soruyordunuz....aslında 4500 falan yapıyor...bana 4000 yaptı çünkü bu 2. Ameliyat onda...bilmiyorum,daha iyi siz arayın....

ESRALORİN fatih dağdelen e yaptırmışsın harika olmuş
ne kadar ödedin sorabilir miyim?
ayrıca harika olmuş....

ESRALORİN fatih dağdelen e yaptırmışsın harika olmuş
ne kadar ödedin sorabilir miyim?
ayrıca harika olmuş....

Merhaba, evet Fatih Dağdelen'e ameliyat oldum ben.. çok teşekkür ederim :)
ben 7 sene önce olduğum için fiyatlar değişti tabi ki.. o zaman 3500 ödemiştim.. ama şuan 8000 civarında sanırım tam bilgim yok :)

Bende burun ameliyati olmak istiyorum ama ameliyat sonrasi tamponlardan korkuyorum bununla ilgili bana daha detaili bi aciklama yapabilen varli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…