Eki Görüntüle 882391
50 gün önce Ankara'da prof.dr.osman latifoğluna ameliyat oldum.Ameliyatı balgatta koru hastanesinde yapıyo,muayenehaneside hastanenin hemen yanında zaten.Tamponsuz ameliyat yaptığı için kesinlikle önerebilirim.Çok sıcak bir insan ve tasarım esnasında tam istediğim burnu yaptı ve asıl önemli olansa ameliyatta da tasarımdaki burunun nerdeyse aynısını yaptı diyebilirim.
Waoww super olmuş yaa cok begendim canimmHer şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Waoww super olmuş yaa cok begendim canimm
Bnd cok begendm bambaska iki insan olmussn harika valla
Rica ederim canım, tabi ki istemediğin noktaları mutlaka belirt doktoruna ki sonucunda şok olacağın istemediğin bir görüntü ile karşılaşmayasın..
Ayrıca çok teşekkür ederim beğenmene sevindim, daha güzelleri senin olsun.. ameliyattan sonra sende fotoğraf yüklersin umarım :)
Önerilerini dikkate alıcam.Çok teşekkür edrim tabiki yüklerim.Kendine çok iyi bak :)
Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Eki Görüntüle 928896 Full tuning)))))Doktor Docent Tugrul Maral her seyi yapti))
hafif dudaklar burnum ve meme))
Sac ama onun degil)))))))baskasi boyadi))))))))))
Çok başarılı olmuş beğendim ben.. ayrıca saçlarının son halide daha güzel.. sarıdan daha çok yakışmış koyu renk, güle güle kullan :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?