Gerçekten güzel olmuş :)
Merhaba kızlar ameliyat olalı 35 gün falan oluyor ama ben hala mutsuzumaz önce şirket doktorumuz yanıma geldi geçmiş olsun demek için kendiside estetik ameliyatlarla ilgilendiği için bazı yorumlarda bulundu canım sıkıldı gerçi söylediği herseyi bende tespit etmiştim... doktorunun simetrisi pek iyi değilmiş burun sırtı guzel olmuş ama çatıyı tam ortalayamamış sol tarafa meyilli duruyor 3-4 mm sağ tarafa çekilmemliymiş ve burun kanadının biri aşağı doğru düşük dedi Düzeltilmesi kolaymı die sorduğumdada sadece kanat düzeltilmesiyle olmaz dedi ağlıcam şimdi yaa Dokromuda haksızlık etmek istemiyorum o yüzden onunla ilgili yorumların olduğu kısma yazmadım çünkü daha az bi zaman oldu ameliyat olalı .yüzümde biraz asimetri varmış dedim hatta şirket doktorumuza, oda ooo ne asimetrk suratlara nekadar düzgün burunlar yapılıyor dedi Çok üzüldümü anlamış olcak ki neyse takma kafana benim simetrim çok iyidir herkes bukadar anlamaz bence bidaha oynatma burnunla dedi
Arkadaşlar ben de ameliyat olma niyetindeyim.yiğit bey ile görüştüm yarın da bt yi götüreceğim.
telefonumda bir program var ordan istediğim burun şeklini yaptım.öncesi ve sonrasını yükledim.fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum
Eki Görüntüle 908867 Eki Görüntüle 908868
Çok doğal ve sevimli görünüyor.. güzel yüzüne daha da güzellik katmış :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
bayıldıııım masallaah :)
Merhaba kızlar ameliyat olalı 42 ün falan oluyor ama ben hala mutsuzumaz önce şirket doktorumuz yanıma geldi geçmiş olsun demek için kendiside estetik ameliyatlarda bulunduğu için bazı yorumlarda bulundu canım sıkıldı gerçi söylediği herseyi bende tespit etmiştim doktorunun simetrisi pek iyi değilmiş burun sıtı guzel olmuş ama çatıyı tam ortalayamamış sol tarafa meyilli duruyor ve burun kanadının biri aşağı doğru düşük dedi Düzeltilmesi kolaymı die sorduğumdada sadece kanat düzeltilmesiyle olmaz dedi ağlıcam şimdi yaa Dokromuda haksızlık etmek istemiyorum o yüzden onunla ilgili yorumların olduğu kısma yazmadım yüzümde biraz asimetri varmış dedim hatta şirket doktorumuza oda ooo ne asimetrk suratlara nekadar düzgün burunlar yapılıyor dedi Çok üzüldümü anlamış olcak ki neyse takma kafana benim simetrim çok iyidir herkes bukadar anlamaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?