Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Gerçekten güzel olmuş :)

Merhaba kızlar ameliyat olalı 42 ün falan oluyor ama ben hala mutsuzum az önce şirket doktorumuz yanıma geldi geçmiş olsun demek için kendiside estetik ameliyatlarda bulunduğu için bazı yorumlarda bulundu canım sıkıldı gerçi söylediği herseyi bende tespit etmiştim doktorunun simetrisi pek iyi değilmiş burun sıtı guzel olmuş ama çatıyı tam ortalayamamış sol tarafa meyilli duruyor ve burun kanadının biri aşağı doğru düşük dedi Düzeltilmesi kolaymı die sorduğumdada sadece kanat düzeltilmesiyle olmaz dedi ağlıcam şimdi yaa Dokromuda haksızlık etmek istemiyorum o yüzden onunla ilgili yorumların olduğu kısma yazmadım yüzümde biraz asimetri varmış dedim hatta şirket doktorumuza oda ooo ne asimetrk suratlara nekadar düzgün burunlar yapılıyor dedi Çok üzüldümü anlamış olcak ki neyse takma kafana benim simetrim çok iyidir herkes bukadar anlamaz dedi

Eğer burnunda bir sorun olduğunu düşünüyorsan bence ilk önce kendi doktorunla görüş ona bir görün derim.. Ayrıca Morelini de bozma hemen.. daha iyileşme sürecin bitmedi ki, biliyorsun ki 6-7 ay oluyor tamamen şekil alması ödemini atması.. Şu an ortada kesin bir şey yok ki.. İnşallah revizyon'a ihtiyaç duyulmaz ama duyulursa da ikinci kez ameliyat olupta cillop gibi olan burunlarda gördüm ben.. Herşeye bu kadar olumsuz yaklaşmayın herşeyin bir çaresi var ki.. üzülme canım, hem fotoğraf olsaydı bide biz görseydik..

orkde34 kime ameliyat olduğunu merak ettim.gerçekten.çok. endişeli bir hasta olarak.

Merhaba. Bende Turkiyede ameliyat olmak istiyorum. Önereceyiniz bir doktor varmi?
Ben Isvecte yasiyorum. Burda ameliyat oldum. Burnum hic iyi olmadi. 2 kez doktor duzelmeye calisti. Yani tami tamina 3 kez bicagin altina yatim ve hic memnum deyilim. Burnumda önceden kemer yoktu operasyondan sonra cikti.

Burdaki fotoraflara baktim ve hepsi cok guzel ve dogal yapilmis.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…