- 12 Ağustos 2013
- 472
- 117
- 123
Meraba arkadaşlar bu sayfa çok güzel olmuş benim gibi ameliyat olmayı düşünenler için hele harika inşallah bende güzel bir burna sahip olurum nefes alma problemim var iyi bir KBB Dr arayışındayım hem bu sıkıntımdan kurtulmak hemde güzel bir burna sahip olmak istiyorum inşallahhhh
merhabalar siz dr unuza karar verebildiniz mi?bn de ankara da dr araştırıyorum ve bir kaç isim arasında kararsız kaldım
çok yakışmış.güle güle kullanın.
ben İstanbul kolan hastanesi KBB doktoru Bülent çuhalıya oldum 5.günüm
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
gerçekten çok güzel doğal olmuş rica etsem doktorunun ismini yazabilirmisin? Artık doktor araştırmaktan fenalık geldi bana[/QUOTE
ablamın burnu bir harika yaaaaaaaaaa:)
mükemmel olmuş gerçekten
çok şaşırdım ben hiç sorun göremiyorum ve çok doğal duruyor bence oynama canım ya inan bana üstünde çıkan ufak bir kemik senin güzelliğini bozmaz bence daha bile doğal durmasını sağlar ama herşeyden önemlisi senin kendini beğenmen kafana taktıysan yaptır :))
yüzünüze o kadar cok yakısmıs ki anlatamam
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
Arkadaşlar bugun ameliyat sonrası 10. günüm ve eski burnumdan da büyük duruyor. Sizde de 10. gün çok şiş miydi,10. günden sonra çok fark oldu mu yoksa burnum baya büyük mü olmuş anlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?