Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım eğer 6000 - 7000 butcen varsa ben sana muhammet beyi tavsiye edebilirim hem kbb hemde yaptığı burunları cok doğal buluyorum ben onun sayfasına bir bak istersen benim param olsa hemen ona olurum baştan sona okudum onun sayfasını bir araştırma yap derim

Merhabalar arkadaşlar ben burun estetiği olmaya karar verdim fakat doktor seçiminde çok kararsızım yani İstanbul'da bana önerebileceğiniz doktorlar varsa çok sevinirm bir de ne kadar sürede geçer morluklar onu çok merak ediyorum çünkü ameliyat olursam sömestr tatilinde olucam yani 2 haftada geçer mi okula dönebilir miyim ? Yardımcı olun bana lütfen!!!!

sorunlu durmuyor burun.bence gayet iyi

fotoğraflar çok net değil idare edin arkadaşlar,birde sonrası fotoğrafım da burnum ameliyat olalı 10 günümdeyim daha çok yeni yani şişlikler var biraz

Arkadaşlar bugun ameliyat sonrası 10. günüm ve eski burnumdan da büyük duruyor. Sizde de 10. gün çok şiş miydi,10. günden sonra çok fark oldu mu yoksa burnum baya büyük mü olmuş anlayamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Eklentiler

• $fotoğraf 2.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 245
  • $fotoğraf 3.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 244

burnun şiş olduğu çok belli oluyor.panik yapmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…