Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Fotoğraf koymak yasak mıymış ? Neden ki, bu şekilde doktorlara ve sonuçlara daha kolay ulaşıp fikir sahibi olabiliriz, ben de anlayamadım neden yasak olduğunu :44:

Canım burnun sana cok yakısmıs yani guzellesmissin resmen ama o yandaki dikis izleri niye var bende oldum dikis izim filan yok hic ondan korkmustum cunku cok belli olyuor

Oyyy kızlar kusura bakmayın Şimdi girdim siteye.. Beğenen arkadaşlarım teşekkür ederim..daha iyisi sizlerin olsun, Fiyat soran arkadaşlar ben 2007 senesinde oldum şuanki fiyatlar bildiğim kadarıyla 8000 falan tam emin değilim gidip doktor'la görüşmekte fayda var. İstanbul Bağdat Caddesinde doktorum.. dikiş izini soran arkadaşım bende de dikiş izi yok ki hangi dikiş izinden bahsediryosun anlamadım canım (

aslında uygun fiyatada iyi sonuçlar elde eden doktorlar var bence yüksek bir miktar ödemeden önce iyice araştırın ben DR MUHAMMED BARIŞ'a ameliyat oldum 2800 TL herşeyiyle birlikte çokta ilgili bir doktor şuan sıkıntım yok gibi tabi alçılarım yarın alınıcak fotoğrafımı atıcam hemen yardımcı olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…