bende iki bucuk sene arastirmisdim...2007 de ameliyat olmaya karar verdim, 2009 sonbaharda oldum..ameliyata karar vermem ani oldu, bi kiz gördüm brunu öye güzeldi ki kendimi onun yaninda acaip cirkin hissettim...o kizsa kadinsa ben neyim be bile diye düsündüm..estetikli bu ya dedim ve bende ameliyat olmaya karar veridmo sürecde kac dr arastirdim sayilari aklimda bile degil..bitanesine karar verdim ve kötü rüya gördüm. vazgecdim sirf rüyanin etkisiyle...güya cok kötü olmus ve ameliyat olduguma pisman olmusum...ilk arastrdigim dr emre ilhandi ztn kbb sorunum da oldugu icin onda ameliyat olmaya karar verdim. hic de pisman degilim öyle iyi oldu ki.
neden? ..........:44:Cok mutsuzum cok cok cok
Burnunuzu çok beğendim gerçekten başarılı. Ameliyatınız ne kadara mâl oldu acaba ve hangi hastanede oldunuz ?Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Süper bi değişim
allahım bana da ameliyat olmayı ve güzel bir burnu nasip et
çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... Işte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 doktorum prof.dr.ismail kuran .burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?