Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

yani senn hangı rengı sevdıne baglı .)) ben altın rengını severım oyle de yaptırabılırım.gumusde guzel.ıkısıde ayrı gzl :9:
yaa kızlar size bişi danışcam şu isimli kolyeler war yaa
onların beyaz gümüş olanları mı altın kaplama olanlar mı güzel olur sizce???
fikir verirsenz sewinirimm aciillll:18:
yorum atan begensin lütfeen:32::32:

karlar düşerken yere bende yavastan yatagıma yol alayımm.. bakalım sabah bursada ne gıbı bır manzara bızı beklıyor olacak.Allah sokaktaki insanlara yardım etsin./ şükürki sıcacık evımızde kar ı ızlemek ıcın pencreden bakabılıyoruz... ıyı geceler.. :16:

Eki Görüntüle 891590 Eki Görüntüle 891589

ŞAFAK 20 ATARSA 19 !! Bu günleride gördük ya...

Son düzenleme:
karlar düşerken yere bende yavastan yatagıma yol alayımm.. bakalım sabah bursada ne gıbı bır manzara bızı beklıyor olacak.Allah sokaktaki insanlara yardım etsin./ şükürki sıcacık evımızde kar ı ızlemek ıcın pencreden bakabılıyoruz... ıyı geceler.. :16:

Eki Görüntüle 891590 Eki Görüntüle 891589

ŞAFAK 20 ATARSA 19 !! Bu günleride gördük ya...

ah evet canım ne mutlu sana darısı bize inşallah:16::16:

saolasın canım yaa tek olsa belki de sevgilimle ikimizin ismi olcagı için göstersin kendini die düşündüm ama saol fikrin için:1:

Geldim canımm ne kadar az zaman kalmş işte üzmeyin kendinizi çok azcık bi vakit ya 21 gün geçer gider o da derslerini bekleyiversin bişey olmaz :)
ne fikriymiş bakalım söyle :)

Geldim canımm ne kadar az zaman kalmş işte üzmeyin kendinizi çok azcık bi vakit ya 21 gün geçer gider o da derslerini bekleyiversin bişey olmaz :)
ne fikriymiş bakalım söyle :)

yaa tatlım kusura bakmazsan sonra konuşsak yemek hazırlicamda cıkmam gerek gelince konuşalım olurmu ??öptüm seni kuzum gidersende gel sonra sende:54:

İlk ve son aşkımdın gençlik çağımda

Sevgi çiçeğimdin gönül bağımda

Öyle yer etmiştin kalp otağımda

Sıla mı gurbet mi adını sen koy adını sen koy.....

ADINI SEN KOY....

napiimm senden ses çıkmayıncaaa:1:takılıommm öle canım ders falan çalısasım yook

ben çalıştm valla demin 1.2.ünitesini bitirmiştim ama hiçbişiy anlamadım bende yazarak çalışıyım bari dedim Gerçi ben sınava teli almazlarsa girmicem 4 ders gidicek benimkinin uğruna artık ocağın 25indeki sınavda düzeltirim çok çalışıp pazar günküne gidicem ama .)
Canım sıkılıyo benimde ya bıktım valla artık hep aynı ya hiç mutlu da değilim . seninde çalışman lazm ya

ben çalıştm valla demin 1.2.ünitesini bitirmiştim ama hiçbişiy anlamadım bende yazarak çalışıyım bari dedim Gerçi ben sınava teli almazlarsa girmicem 4 ders gidicek benimkinin uğruna artık ocağın 25indeki sınavda düzeltirim çok çalışıp pazar günküne gidicem ama .)
Canım sıkılıyo benimde ya bıktım valla artık hep aynı ya hiç mutlu da değilim . seninde çalışman lazm ya

yaa ölede 2 kitabım war 8 konu yanii bnmki yazmada olmuyo kii yaa amaan offf...oldugu kadar olmadıgı kader diyorum
artık geceye niyetlendim gece çalışcam

yaa ölede 2 kitabım war 8 konu yanii bnmki yazmada olmuyo kii yaa amaan offf...oldugu kadar olmadıgı kader diyorum
artık geceye niyetlendim gece çalışcam

ben cumartesi günü olan sınavdan ünite olarak söyliyim 4 ünitem var toplam . pazar günkünüde ingilizceyi çalışmadm ötekiler bitti konu kalmadı sanrm öyle hatrlıyorum öyle işte gece çalş sende aynen ocakdakine çalşmak lazmda o da zor 1.üniteden .üniteye kdr 8 kitap işkence ya bu sınavı bi atlatalımda hayırlısyla :)

Back