Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karmaşık duygular içerisindeyim .....![]()
şafaklarınıza bayılıyorummmmmm:)
yemek konusunda sıkıntımız yok bnm sıkıntım çeyizdi el işiydi falann hiçte sevmem böyle seyleri kulancağımıda pek düşünmüyorum ama yapmak zorundayım galiba mecburr![]()
![]()
![]()
bu topik çok daha güzel oldu
bende safagıma bayılıyorum tamamen bıtse daha da bayılıcam
canım illa da gerek var derlerse oyle ceyıze yaparsın mecburda sanmıyorum yanı.erkek tarafı hem o.arnavut olan sen deılsınkı bırak bosver el ısını falan
bencede sizler sayesinde topıgım renklendiiiher gun gelmenız dılegıyle...
ecrın neyın var canım ya? dun aksam okudum gızemle konustuklarınızı.az kaldı ha gayret.benımde bu aralar canım cok sıkkın zaten.hc bsy yapasım gelmıyor..
gizoş selam canım nasılsın??ha o dediğime bakma yaa gece uyku tutmadı bide ice sıkıldım ondan kuzum yaa...
hayırdr senin neyin war??iş falan demişsin diğer topikte buldun mu???
ıs gorusmesıne gttım dun ıste.umarım orası olur.daha bellı olmadı bakalım kısmet.onun harıcınde karnım falan agrıyor malum seyden dolayı.ders calısıyorum 2 gndur.bugun kartımıda aldım bürodan.ınsallah snvlarıda gecerımm :S
anladım canım ne işi peki???
yönetici asistanlıgı canım
hayırlısı canım yaa umarım olur ama askerin gelene kadar bekleseydn az gelince onla vakit nası geçircen???
evet de iş beklemıyor işte.bulmusken alırlarsa gırcem.yoksa bende cok ısterdım 3-4 onunla olmak.artık 1 gun gıder gorur gelırım
hayırlısı canım yaa umarım olur
ıs gorusmesıne gttım dun ıste.umarım orası olur.daha bellı olmadı bakalım kısmet.onun harıcınde karnım falan agrıyor malum seyden dolayı.ders calısıyorum 2 gndur.bugun kartımıda aldım bürodan.ınsallah snvlarıda gecerımm :S
hayırlısı olsun cnm umarım iii bi iştir.sonuçta bi yerlerden başlamak gerek
bu arada ders çalışmaya başlamanda ii olmuş derslerinide boşlama
aynen deniziiim.bakalım calıısıyorum sınavdan gecıcek kdar bı not alırım umarım ./ iş hala belli deıl bana dönmelerini bekliyorum hyırlısıysa olsun..
çok doğru demişsin cnm hayırlısıysa olsun hayırsızsa hiç olmasın.benm hayat felsefemde bu vardır hep.iii not alırsın sen cnm ya biraz çalış yeter.askerin napıyo iidir umarım.vay be kavuşmanıza az kaldı.allahım bizede göstersin bu günleri
noldu tatlım umarım kötü bişey yoktur
yook canım yaa gece uyku tutmadı bide kafamdakiler deli edio beni o yüzden öle bi dertlendimsen napıonn nasılsın???