Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

annem zaten bır cok seyı yapıyor bılıyor.benım butun ceyızlıklerımı o yapıyor .)) bana bsy aldırtmıyor bazen cok snır olmuyor degılım :9: evde bos bos otururken aradan cıkıverır.bu haftasonu sınava bı gıreyımde sonra bakıcam artk
evet çok basit aslında yapımları internettenörnek bulup yapabilirsin çok da hoş olur canım:)

annem zaten bır cok seyı yapıyor bılıyor.benım butun ceyızlıklerımı o yapıyor .)) bana bsy aldırtmıyor bazen cok snır olmuyor degılım :9: evde bos bos otururken aradan cıkıverır.bu haftasonu sınava bı gıreyımde sonra bakıcam artk

oooo o zaman süper canım aradan çıkıverir sen beğen yeter:1::1:

evet canım ben begenıyım annem hemen yapar .))

evet tatlım baya hamarat olman lazım yanii.yemeklerı olsun adetleri olsun epey var.mesela kız tarafı arnavutsa dugunde epey sey ıstıyorlar.mesela bir kere trabzon set takılır kıza :9: bı fotograg gormustum arnavut arkadsm gstrmıstı kızın heryerı altın gozukmuyo kolu falan.yuh demıstım :9: arkadasımda baya becerıklıdır yani yemekler konusunda
oooo o zaman süper canım aradan çıkıverir sen beğen yeter:1::1:

heh işte bnmde ögrenmem gereken seyler bunlar mesela el işine falan önem veriyorlar ama ben hiç anlamam :9: :9: :9:

2 tane 2 bir daha yanyana gelmezzz !!

$: 22 !! çok az kaldııı kiii :16: :16:

$22.jpg

Son düzenleme:
evet canım ben begenıyım annem hemen yapar .))

evet tatlım baya hamarat olman lazım yanii.yemeklerı olsun adetleri olsun epey var.mesela kız tarafı arnavutsa dugunde epey sey ıstıyorlar.mesela bir kere trabzon set takılır kıza :9: bı fotograg gormustum arnavut arkadsm gstrmıstı kızın heryerı altın gozukmuyo kolu falan.yuh demıstım :9: arkadasımda baya becerıklıdır yani yemekler konusunda

yemek konusunda sıkıntımız yok bnm sıkıntım çeyizdi el işiydi falann hiçte sevmem böyle seyleri kulancağımıda pek düşünmüyorum ama yapmak zorundayım galiba mecburr :9: :9: :9:

Back