Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

annem zaten bır cok seyı yapıyor bılıyor.benım butun ceyızlıklerımı o yapıyor .)) bana bsy aldırtmıyor bazen cok snır olmuyor degılım evde bos bos otururken aradan cıkıverır.bu haftasonu sınava bı gıreyımde sonra bakıcam artk
evet çok basit aslında yapımları internettenörnek bulup yapabilirsin çok da hoş olur canım:)

oooo o zaman süper canım aradan çıkıverir sen beğen yeter

evet canım ben begenıyım annem hemen yapar .))

evet tatlım baya hamarat olman lazım yanii.yemeklerı olsun adetleri olsun epey var.mesela kız tarafı arnavutsa dugunde epey sey ıstıyorlar.mesela bir kere trabzon set takılır kıza bı fotograg gormustum arnavut arkadsm gstrmıstı kızın heryerı altın gozukmuyo kolu falan.yuh demıstım arkadasımda baya becerıklıdır yani yemekler konusunda
oooo o zaman süper canım aradan çıkıverir sen beğen yeter

heh işte bnmde ögrenmem gereken seyler bunlar mesela el işine falan önem veriyorlar ama ben hiç anlamam

yemek konusunda sıkıntımız yok bnm sıkıntım çeyizdi el işiydi falann hiçte sevmem böyle seyleri kulancağımıda pek düşünmüyorum ama yapmak zorundayım galiba mecburr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…