- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
sen bılırsın canım.. anlatmak ıstersen dınlerım.bende sıkıcı sıkıcı oturyorum ıste.zaman gecmıyor
evet ya şuan en ihtiyacım olan şey zamanın geçmesii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bılırsın canım.. anlatmak ıstersen dınlerım.bende sıkıcı sıkıcı oturyorum ıste.zaman gecmıyor
evet ya şuan en ihtiyacım olan şey zamanın geçmesii. Annemle tartışıyoruz saçma saçma şeylerden hep bi türlü anlaşamıyoruz bu aralar bi de benim durumlarn üstüne hiç gelemiyorm dırdıra ondan berbatım
![]()
herkesın aılesel sorunları var canım emın ol.herkes bır sekılde bas etmeyı ogrenıyor.yoksa bu hayat gecermi?? duymamazlıktan gelmeyı ogren bence.uzuldugunle kalırsın yoksa.zaman herseyı çözer şu beklemek olmasa ...![]()
Duymamazlıktan gelmesem zzaten baya byürdü kavgaya kadar giderdi herhalde haklsn cnmm :) Bu arada şafağına baktmda baya az kalmşş maşallahh :))) Senin şafağının bitimindedde benimki açığa geçecek sen sevdiceğine ben de sevdiceğimle konuşmaya yani sesine kavuşacağımm :) Biran önce geçsin zaman .. 43 günde geçsinn 242 günde :)
sagol canım.evet epey az kaldı heyecanlar basmaya basladıınsallah senın 242 gununde su gıbı gecer.senın ıcın hersey guzel olur ınsallah
Amin cnmm ben çıkıyormm öptüm çokk
Kızlarr ben geldim neredesınızzbenımkı haftaya yemın törenınden snra gelicek 1 gun yaa sevgili kitabı tasarlıyım dıyorum ? Nasıl olur
![]()
guzel olur canım cok eglencelı o kıtaplar .))
mrb kızlar
bu aralar uğrayamıyorum kusura bakmayın yoğunum.umarm iiisinizdir.neyse kendinize iii davranın canlarım öpüldünüz.ben sizleri unutmadım sizlerde beni unutmayın olur mu![]()
![]()
fırsat buldukça gelirim iii geceler
Özlemeninde ötesinde özlüyorum seni ...
Biliyorum söylesem de çaresi yok , hatta dedim ya yalvarsam da yok ,
Günümü gün edip kendimi paralasam da zamanın ayaklarında
bu derdin senden başka çaresi yok ...
Ceza Şafağım 241 ...
İki dudagının arasında mutluluk.
Baktıgın her yerde,dokundugun her şeyde.
Tek eksik elimi attığımda gördüğüm boşluk.
Elbet bitecek bilirim,bitmeyen tek sey akıp giden zaman..
Aslında o sözdü bende kıta kıta yazıyım bari yani düzenliyim de okuması kolay olsun dedimyoksa o kadar kötü yazmıyorum
Seninkide baya iyii :)) sevdim bunu .
senınkını okuduktan sonra aklıma geldı yazdım .)
aşk ve ozlem ınsana yazdırır...
Aynen öyle bi ara hatta uzun bi ara bırakmştm ama acılar başlıyınca yine başladım yazmaya :) İyi de oluyo aslında ..
Ben çıkıyorum tatlım bizimkiler kızacak şimdi hala net başında mısın diye :)) İyi gecelerr ..
selam gençlik ben geldim
gizem yine neler oldu kuzuşş yaaa 1 gün gelmedk ortalıgı birbirine katmışınz yinee![]()