Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awoxu da yükler misin canım o daha güvenilir bir testBenim adetim düzensiz dir ama bir ayı geçince test yaptım silik çizgi cikti ilk iki dk da markası ise freely bu gün sabah da ilk idrarla test yaptım gölge çıktı oda avox marka kafam çok karişti ilk testimin resmini koyuyorum
Evde değilim eve gecince yüklerim bide hamilelik belirtileri mide varAwoxu da yükler misin canım o daha güvenilir bir test
Evet bariz bi çizgi görünüyor :) ama bu marka da pek güvenilir değil diğer marka da gördüyseniz pozitif olabilir neden olmasınBenim adetim düzensiz dir ama bir ayı geçince test yaptım silik çizgi cikti ilk iki dk da markası ise freely bu gün sabah da ilk idrarla test yaptım gölge çıktı oda avox marka kafam çok karişti ilk testimin resmini koyuyorum
Evet silik bı çizgi var kaç dk sonra çıktı bu acabaBenimkinede bakarmısınız acaba çok silik var gibi görüyorum ben hayal miii![]()
İnşallahİnşallah gebelik vardır
İnşallah vardır bı kan ver geciktiyse benimde böyle oldu aynı ilk testim bide hangi marka5. Dk dolmadan göründü
Dr.doctor diye bir marka iyi bir marka değil sanırım bu vardı bunu aldım adetime daha 10 gün var şüphelendiğim için öylesine yapiyim dedim kasık ağrılarım var 1 hafta daha beklicem ondan sonra tekrar yapiyim diyorumİnşallah vardır bı kan ver geciktiyse benimde böyle oldu aynı ilk testim bide hangi marka
Aynen bu marka yanlış hatırlamıyorsam bende de yalancı pozitif gostermiştiDr.doctor diye bir marka iyi bir marka değil sanırım bu vardı bunu aldım adetime daha 10 gün var şüphelendiğim için öylesine yapiyim dedim kasık ağrılarım var 1 hafta daha beklicem ondan sonra tekrar yapiyim diyorum
Bunu görmek bile heycanlandırıyor ilk defa silikte olsa çıktı önceki aylarda bu bile çıkmıyordu letu kullandım bu ay doktor verdi yumurta takibi yaptırdım bakalım kısmette varsa olur inşallahAynen bu marka yanlış hatırlamıyorsam bende de yalancı pozitif gostermişti
Valla ben görüyorum silik çıkmış test istersen bir kaç gün daha tekrarlayıp kan ver başka marka testlerle yapıpBende az önce yaptım ayın 28 de kan negatif çıktı 30 da regl oldum 31 de geri kesildi ama baş ve bacak ağrılarım kesilmedi o yüzden yinede test yapmak istedim bakarmisiniz testime acaba
Çok çok silik çizgi görünüyor canımBende az önce yaptım ayın 28 de kan negatif çıktı 30 da regl oldum 31 de geri kesildi ama baş ve bacak ağrılarım kesilmedi o yüzden yinede test yapmak istedim bakarmisiniz testime acaba
Bu teste güvenmeyin genelde yalancı pozitif çıkartıyorBenimkinede bakarmısınız acaba çok silik var gibi görüyorum ben hayal miii![]()
Markası yazmıyor ki hangisi olduğunu nerden anladınızBu teste güvenmeyin genelde yalancı pozitif çıkartıyor