- 14 Temmuz 2008
- 6.614
- 95
-
- Konu Sahibi lifeisgood
bende 15 gun kadar once karnımın buyudugunu ve hamıle oldugumu gormustum bebek planlamamıstık aslında ama4 gun once hamıs oldugumun ogrendım ısıyorsanız darısı basına ınsallah
asyacm inanmıycaksın ama bu ay bende sperm gördüm bahsettiğin gibi hemde millette döölemeye yardımcı oluyodu elleriyle :roflol: :roflol: :roflol: ne güldüm ya sabah görsen halimi güleyimmi ağlayımmı anlamadım inşallah en kısa zamanda bizde ...... neyse her şey gönlümüzce olsun a.sbu ay bende bi kaç kez sperm gördüm rüyamda bildiğimiz sperm yani hani başı kuyruğu varya o şekil içimde görüyorum onları ne alakaysa :roflol:fakat son günlerde 3 oldu erkek çocuğu görüyorum ama hep o çocuğu birileri öldürmek istiyor rüyamda ama bunu yapamıyorlar çok ilginç yaa çok kez hamilelikle ilgili rüya gördüm bu ay test yaptığımı görüyorum karnımı sert görüyorum karışık yaa hatırlamıyorum ki çoğunu dizi film serisi gibi oldu bölüm bölüm gidiyorrrr:roflol:hayırlısı bu ay bende beklemede olanlardanım inş. bebeğimin habercisidir sağlıklı olsnda başka bişy istemem
regl tarihimden 10 gün önce tatlı ikram edildiğini gördüm....yeyip tabağı mutfağı götürdüğümde birsürü tatlı tepsisiyle karşılaştım.....onların şaşkınlığınla bakınırken mutfak penceresinden bahçe gözüküyordu ve oradaki havuzun içinde balıklar vardı.....ama kravatlı balıklar......şimdi hamişim şükür ,bakalım kravatlarda erkek olacağına mı delalet:))
planlamamıştık derken korunurken mi kaldın canım?Ben hamile oldugumu gec ogrendim (planlamamistik) Bir gece ruyamda dogumhanede kucagima bebek verirlerken gordum, sabah super mutlu uyandim tabi.. Iyi birsey olucagini tahmin ediyordum, ama bebege yormamistim.. Ustunden bir 2-3 hafta gecti ve hamile oldugumu ogrendim :) gerci baslarda cok sevinememistim ama neyse o kismini unutabiliriz