Önce rüya görüp sonra hamileolduğunu öğrenen var mı?

kızlar canınızı sıkmak istemem ama paylaşmayı çok istedim, ben de bundan bir önceki gebeliğimde, rüyamda evimize kocaman bir gerhedan girdiğini görmüştüm, onu çıkarmaya uğraşırken birden kendimi mezarlıkta bulmuştum, çok korkunç ve ilginç bir rüyaydı, bilin bakalım sonra ne oldu, ertesi gün bebeğimi kaybettim!!! gergedan kötülük cenaze anlamlarına geliyormuş....Teasdüfmü bilmiyorum ama, rüyalar sanırım bazı mesajları veriyor...

kızlar bende dün gece bi rüya gördüm bebkle ilgili bşy ama bi türlü hatırlayamıyorum hatta gece uyanıp mutlaka sabah bakcam diodum rüya tabirlerine ama ne gördüğümü unuttum yane kötü bşy ....hım bide bidaki regl dönemim 8ağustos evflilik yıl dönümümde 7 ağustos hamile olursam eğer ne güzel bir süpriz yapacam kocama ama bilemiyorum nasip kısmet bu işler offffffffffffff

bu ay bende bi kaç kez sperm gördüm rüyamda bildiğimiz sperm yani hani başı kuyruğu varya o şekil içimde görüyorum onları ne alakaysa :roflol:fakat son günlerde 3 oldu erkek çocuğu görüyorum ama hep o çocuğu birileri öldürmek istiyor rüyamda ama bunu yapamıyorlar çok ilginç yaa çok kez hamilelikle ilgili rüya gördüm bu ay test yaptığımı görüyorum karnımı sert görüyorum karışık yaa hatırlamıyorum ki çoğunu dizi film serisi gibi oldu bölüm bölüm gidiyorrrr:roflol:hayırlısı bu ay bende beklemede olanlardanım inş. bebeğimin habercisidir sağlıklı olsnda başka bişy istemem

bende 15 gun kadar once karnımın buyudugunu ve hamıle oldugumu gormustum bebek planlamamıstık aslında ama4 gun once hamıs oldugumun ogrendım ısıyorsanız darısı basına ınsallah

bende 15 gun kadar once karnımın buyudugunu ve hamıle oldugumu gormustum bebek planlamamıstık aslında ama4 gun once hamıs oldugumun ogrendım ısıyorsanız darısı basına ınsallah

sat ın kaçtı?doktora gittin mi?Allah hepimize hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinlülülülülülü

Ben rüyada bebek zıbını gördüm çok tatlıydılar eşim ısrarla alalım diyor bende hayır olmaz bebeğimiz bile yok ne gerek var diyorum. Eşim de olacak diyor kızlar birde rüyamda birsürü ses bana sesleniyor bir kız ismi bu ismi koyacaksın bebeğine:1shok: uyandım çok korktum ismide hatırlamıyorum çok kötüydü.
Yarın hesaplamalarıma göre 14. günüm acaba bu ay olurmu ya çok istiyorum ama herşeyin hayırlısı olsun hepimiz İçin...:çok üzgünüm:

asyacm inanmıycaksın ama bu ay bende sperm gördüm bahsettiğin gibi hemde millette döölemeye yardımcı oluyodu elleriyle :roflol: :roflol: :roflol: ne güldüm ya sabah görsen halimi güleyimmi ağlayımmı anlamadım inşallah en kısa zamanda bizde ...... neyse her şey gönlümüzce olsun a.s

gerçekten mi cnm yaa bende gülmüştüm ya hatta eşime bile dedim nasıl sperm diyo dedim kuyrukları bile vardı yaaa :roflol derece net gördüm yaniii hayırlısı cnm yaaa bakalım neye delalet...:roflol:

haberdar edelim birbirimizi bakalım buarada seniin topiğini okudum silik çizgi meselesi filan...
mutlaka haberdar et olur mu meraak ederim :icecream:

regl tarihimden 10 gün önce tatlı ikram edildiğini gördüm....yeyip tabağı mutfağı götürdüğümde birsürü tatlı tepsisiyle karşılaştım.....onların şaşkınlığınla bakınırken mutfak penceresinden bahçe gözüküyordu ve oradaki havuzun içinde balıklar vardı.....ama kravatlı balıklar......şimdi hamişim şükür ,bakalım kravatlarda erkek olacağına mı delalet:))

bende gece rüyamda çok ağladım ama anlatamam hiç böyle ağlamadım daha önce içimi çeke çeke şimdi baktım sevinceğime hayatımda önemli bir değişikliğe neden olduğuna ve adeta bir bayram sevinci yaşayacağıma işaretmiş birde rüyamda regl olduğumu gördüm ilk defa 8 günüm var ve değişik belirtiler var bu ay bakalım ne olacak hiç böyle olupta hamiş olan oldu mu acaba

bende rüyamda hamileyim ama karnım yok sonra dogurmuşum o ara yok tabi dogurdumugörmedim sonra bi oglum var böyle bir yaşında yatıyo böyle bakıyorum aynı eşime benziyo hep bana benzesin diye geçiririm içimden heralde ondan deimştim sonra bebek arabası var ama böyle eski bişe demirleri paslanmışş boyası dökülmüş ve ben bu rüyanın etkisinde bi iki gün kaldım ama hepp düşünüyorum yaa ondan gördümm diyorum tabi sonra 6 gün sonramıydı neydi hamile oldumu ögrendim ve ögrendikten 10 gün sonra düşük yaptım malesef herşeyde bi hayır vardır tabi bu rüyayı ona yorarım hepp

:roflol::roflol:kravatlı balık mıııı ??sırnaşık şeyaaaayy düşünemiyorum bile, ne komik,,, rüya işte,,, hayırlısı olsun..

birde rüyamda görümce mi gördüm görümce veya baldız görmek doğum nedeniyle aileye yeni bir fert katılacağına işaretmiş hadi inşallah rüyalarım çıkar.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende dün akşam rüyamda herkes ağlıyo ama nasıl iş yerimdeki herkes hüngür hüngür ağlıyo..ben ne oluyo diye soruyorum sürekli en sonunda bitane arkadaşım beni kenara çekip arkadaşım sakın heycanlanma hamilesin..allahımıza şükürler olsun dileğin yerine geldi diyodu.ben çok heycanlanmıştım rüyamda..arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

Sevilcim tabi çok güzel bişey....allahım inşallah bizede nasip etsin.inşallah benim gördüğüm rüyada çıkar inşallah..

eşim de benim hamile olduğumu görmüş .hayır olsun inşallah.tabirlerde uzun zamandır beklediğiniz mutlu bi haber diyor.hayırlısı:)

Ben hamile oldugumu gec ogrendim (planlamamistik) Bir gece ruyamda dogumhanede kucagima bebek verirlerken gordum, sabah super mutlu uyandim tabi.. Iyi birsey olucagini tahmin ediyordum, ama bebege yormamistim.. Ustunden bir 2-3 hafta gecti ve hamile oldugumu ogrendim :) gerci baslarda cok sevinememistim ama neyse o kismini unutabiliriz

planlamamıştık derken korunurken mi kaldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…