Önce rüya görüp sonra hamileolduğunu öğrenen var mı?

canlarım ben buralardayım hep okuyorum ama msj yazmamışımdır belki. Yoksa hep takipteyim.

bu arada arkadaşlar sonuç pozitif:nazar::nazar::sm_cool::sm_cool:
Rüyada gibiyim Allah herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allahım.:nazar::teytey:

canlarım ben buralardayım hep okuyorum ama msj yazmamışımdır belki. Yoksa hep takipteyim.

Rüyada gibiyim Allah herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allahım.:nazar::teytey:

Ilk tebrik eden ben olayim. Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin...Cok sevindim canim, ne zamandir istiyordun Allahim nasip etti sonunda sanada, insallah tez vakiite bizede nasip eder. Kimbilir ne hos bir duygudur...Bizlerede dua etmeyi ihmal etme...

Canım bu ay yedinci ayımızdı. Bu ay çörekotu bal tarçın yedim canım. Sanırsam ki Allahımın da izniyle tabii onun faydası oldu. Çok teşekkür ederim.
Allah tez zamanda senin ve tüm isteyenlerin hayırlı haberlerini duymayı nasip eder inşallah.

Tugbacim siz gecen aylarda yumurtlama gununu bulabildiniz mi yoksa ilk defa bu ay mi buldunuz da tuttu? Birde onceki aylardan farkli olarak ne yaptiniz? Kafandan cikartmayi basarabildin mi bu ay??

Cok soru sordum ama kafadan atmak pekde kolay degil bu isi:)

Eski işyerimde müdürümün çocuğu olmuyordu ve tüp bebek tedavisi görüyordu, en son ayrıldığımızda ilk tedavisi olumsuz sonuçlanmıştı ondan sonra da pek görüşemedik kendisiyle.
Bir gece rüyamda onu gördüm elinde bir erkek çocuk, çok mutlu kimin bu diyorum gülüyor, sizin mi diyorum evet anlamında başını sallıyor eşini falan gördüm yanında hayal meyal,
sarılıyorum ona çok mutlu oldum diyorum ismini soruyorum o da eşimin ismini söylüyor bana ve o senin diyor, benim mi diyorum evet senin diyor gülerek ama nasıl olur diyorum, senin o şaşırma bu kadar diyor..
ben bu rüyanın epeyce etkisinde kaldım ama sonra çıktı aklımdan vs. bir gün tesadüfen görüştük ve gerçekten hamile olduğunu ve bir erkek bebek beklediğini öğrendim,
ve tabii en sonunda da hamile olduğumu..:emir_bebek:

canim bende buna benzer ruyayi gecen hafda gördum,is yerime sefim geliyor,elinde bebek ile ,herkez toplaniyor seviyorlar bebegi,bende diyorumki,kimin acaba bu bebek diyorum,bir hafada sonra yanimda calisan is arkadasim bana hamile oldugunu söyledi ,o arkadasima da anlatmisdim gecen hafdaki ruyami,malium oldu heralde ,insallah bizimde bebislerimiz gelir yakinda...

gecen gördugum ruyalarimi anlatiyim,sizlere,hamis deilim ama ,yorumunu merak ediyorum,gecen babamin motoru varmis yaninda ise oturacak bölme babamin yanina oturuyorum ve beraber havalaniyoruz yani ucuyoruz sonra bir magzaya gidip ,iniyoruz orada babam kiyafetlere bakiyor ve bir bebek elbisesini bana veriyor ,mor beyazli ve kadifeden,diyorki al bunu kizina giydirirsin diyor,sonra baska gunu tekrar ruya gördum elimde kocaman bi cicek var oda ayni mor beyazli,ve kadifeden gibi yumusak ,kadife sanirim,cicege bakiyorum diyorumki aa gecen ruyamda gördugum elbise ile ayni rengi ve kadife gibi olusu,

cok yazdim kusura kalmayin ama bu ay icinde o kadar cok ruya gördumki yazmadan gecmiyim dedim,benim vefat etmis bi kizim var,ruyamda ,ayni ona benzeyen bir kiz ama biraz buyuk halde,ynima geliyor ve soruyorum benim cocugum ne zaman olucak diyorum oda gulumsuyor sen daha iyi bilirsin diyor ve elinde ince demir bi cubuk ile agzima sokuyor ve son derece kuvvetli üflüyor tuhaf oluyorum ,hayirlisi diyim

Tugba cım tebrik ederim.. Çok ama çok sevindim.. Darısı biz isteyenlere olsun inşallah..a.s.

Tugbacim siz gecen aylarda yumurtlama gununu bulabildiniz mi yoksa ilk defa bu ay mi buldunuz da tuttu? Birde onceki aylardan farkli olarak ne yaptiniz? Kafandan cikartmayi basarabildin mi bu ay??

Cok soru sordum ama kafadan atmak pekde kolay degil bu isi:)

Ben ilk aylarda yumurtlamamı acayip takip ediyordum, 2 ay üstüste şu ovulasyon testlerinden kullandım canım. Ama bişey olmayınca umudum çok kırılmıştı. son 3 aydır yumurtlama testi yapmadım 10,12,14,16,18. günlerde beraber olmaya çalıştık.
onun dışındaevvelki ay adaçayı içmiştim ama o zaman da olmadı.
bu ay açıkçası eskisi gibi takip etmesine ettim de eşimin işi çok yoğun olduğundan öyle planlı beraber olamadık. ama ben hemen hemen her gün 1 bardak adaçayı içtim bir de sabah akşam bu karışımı yedim. Sanırsam ki yumurtam iyi gelişti tabii bir de zamanı var yani biraz da tevekkül ettim.
Çünkü ben kendimi ne kadar üzsem de o istediği zaman gelecek dedim kendime.
Öyle işte. Tez zamanda darısı başına canım.
Bence deneyin bu karışımı.

Arkadaşlar sizleri çok seviyorum gerçekten çünkü bu site ve yorumlarınız bana bu süreçte hep destek oldunuz. Moralimi yükselttiniz, yol gösterdiniz.
Şimdi merak etmeyin sizler için dua ediyorum ben de.

tubacım tebrk ederim arkadaşım nezamandır seni takioteydim mmm demek sonunda sende hamilesinn çok şükür rabbimeee... darısı bizlerin başına bakalım bizler ne zaman hamilelik haberini verecez buradan...:))

tebrik ederim canım sağıcakla ve de hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah darısı tüm bekleyenlerin başına..

Ben ilk aylarda yumurtlamamı acayip takip ediyordum, 2 ay üstüste şu ovulasyon testlerinden kullandım canım. Ama bişey olmayınca umudum çok kırılmıştı. son 3 aydır yumurtlama testi yapmadım 10,12,14,16,18. günlerde beraber olmaya çalıştık.
onun dışındaevvelki ay adaçayı içmiştim ama o zaman da olmadı.
bu ay açıkçası eskisi gibi takip etmesine ettim de eşimin işi çok yoğun olduğundan öyle planlı beraber olamadık. ama ben hemen hemen her gün 1 bardak adaçayı içtim bir de sabah akşam bu karışımı yedim. Sanırsam ki yumurtam iyi gelişti tabii bir de zamanı var yani biraz da tevekkül ettim.
Çünkü ben kendimi ne kadar üzsem de o istediği zaman gelecek dedim kendime.
Öyle işte. Tez zamanda darısı başına canım.
Bence deneyin bu karışımı.

Insallah denicem canim, cok tesekkur ederim...

Allah sevincinizi tamamina erdirsin canim...gamyoncuiremsu

bende dün bir rüya gördüm arkadaşlar rüyamda karnım şişti herkese hamileyim diyordum herkes yok değilsindir diyordu bnde bu ayda olmadı herhalde diyince biri gelip sen hamilesin diyordu bu arada adetim geçeli 3 gün oldu test yapmaya çekiniyorum

Tuğba Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı başımıza.

ben 4 gün önce rüyamda vajinamdan akan sapsarı b ir su gördüm rüyamda sen hamilesin dediler rüyadan bir gün sonra test yaptım ve şuan hamileyim

Herkese günaydın kızlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır.Ben dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm karnım burnumdaydı kocşimle birbirimize sarılıp sevinçten ağlıyoduk allahım ne güzel bir rüyaydı dedim sabah uyanınca. Benim adetime daha 3 gün var ama kaçgündür bende inanılmaz derecede gaz sancısı var ve be normalde hiç böyle gaz sancısı çekmem göğüslerim hassaslaştı dokunamıyorum bile birde kasıklarımda kramplar var sizce bunlar hamileik belirtisi olabilirmi.

beni de rüyasında temiz kalpli çok iyi bir arkadaşım hamile gördü ve dedi ki ben kimi görsem o kesin hamiş olur sonra o ay hamile kaldım sonra bebek gitti şimdi yeniden biz düşünüyoruz ve yine aynı arkadaşım beni kocamaaaan bir karınla görmüş ve dedi ki bu sefer inşallah koşuyu tamamlıyacaksın...:CüvCüv:

kızlar rüyalar çıkıyor annem de bu ay görmüş ve ben hamişim Allah bütün isteyen kk cılara versin amin...

X