- 13 Temmuz 2007
- 308
- 7
-
- Konu Sahibi lifeisgood
canlarım ben buralardayım hep okuyorum ama msj yazmamışımdır belki. Yoksa hep takipteyim.
bu arada arkadaşlar sonuç pozitif:sm_cool::sm_cool:
Rüyada gibiyim Allah herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allahım.:teytey:
Eski işyerimde müdürümün çocuğu olmuyordu ve tüp bebek tedavisi görüyordu, en son ayrıldığımızda ilk tedavisi olumsuz sonuçlanmıştı ondan sonra da pek görüşemedik kendisiyle.
Bir gece rüyamda onu gördüm elinde bir erkek çocuk, çok mutlu kimin bu diyorum gülüyor, sizin mi diyorum evet anlamında başını sallıyor eşini falan gördüm yanında hayal meyal,
sarılıyorum ona çok mutlu oldum diyorum ismini soruyorum o da eşimin ismini söylüyor bana ve o senin diyor, benim mi diyorum evet senin diyor gülerek ama nasıl olur diyorum, senin o şaşırma bu kadar diyor..
ben bu rüyanın epeyce etkisinde kaldım ama sonra çıktı aklımdan vs. bir gün tesadüfen görüştük ve gerçekten hamile olduğunu ve bir erkek bebek beklediğini öğrendim,
ve tabii en sonunda da hamile olduğumu..
canlarım ben buralardayım hep okuyorum ama msj yazmamışımdır belki. Yoksa hep takipteyim.
bu arada arkadaşlar sonuç pozitif:sm_cool::sm_cool:
Rüyada gibiyim Allah herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allahım.:teytey:
Tugbacim siz gecen aylarda yumurtlama gununu bulabildiniz mi yoksa ilk defa bu ay mi buldunuz da tuttu? Birde onceki aylardan farkli olarak ne yaptiniz? Kafandan cikartmayi basarabildin mi bu ay??
Cok soru sordum ama kafadan atmak pekde kolay degil bu isi:)
Ben ilk aylarda yumurtlamamı acayip takip ediyordum, 2 ay üstüste şu ovulasyon testlerinden kullandım canım. Ama bişey olmayınca umudum çok kırılmıştı. son 3 aydır yumurtlama testi yapmadım 10,12,14,16,18. günlerde beraber olmaya çalıştık.
onun dışındaevvelki ay adaçayı içmiştim ama o zaman da olmadı.
bu ay açıkçası eskisi gibi takip etmesine ettim de eşimin işi çok yoğun olduğundan öyle planlı beraber olamadık. ama ben hemen hemen her gün 1 bardak adaçayı içtim bir de sabah akşam bu karışımı yedim. Sanırsam ki yumurtam iyi gelişti tabii bir de zamanı var yani biraz da tevekkül ettim.
Çünkü ben kendimi ne kadar üzsem de o istediği zaman gelecek dedim kendime.
Öyle işte. Tez zamanda darısı başına canım.
Bence deneyin bu karışımı.