Önce rüya görüp sonra hamileolduğunu öğrenen var mı?

Ben hamile kalmadan 1 ay önce rüyamda bir kadın elini karnıma koyup dua etti ve sen hamile kalacaksın dedi hatta rüyalar tersine çıkar diye korkuyordum çünkÜ tüp bebek tedavisine başlatacaktık çok şükür Rüyam çıktı hamile kaldım şimdide rüyamda hep kız çocuğu görüyorum bakalım çıkacak mi 2 Eylül'de kontrolüm var

Valla benimde kucagima kiz verdiler ama erkekmis

bende 2 kez gordum rüyamda adetime bi hafta kala cok guzel bi ruyaydi kendi cocugumu emziriyodum sabh tabire baktim bekarsa evlenecegine evliyse cocugu olcagina isarettir diyo allahima sukurler olsun simdi 4.5 haftalik hamileyim

ben kendımı degılde benı arkadasım gormustu
hamılelıgımden haberım yok daha ogrenmeden 1 ay once falan aradı benı
ruyasında benı gormus busuru salatalık toplamısım kucagımdan tasıyormus
demıskı napıcaksın bukadarını ;onada ıkram etmısım herkese dagıtcam demısım
o sırada karnımı gormus hamılesııınn! demıs ruyasında bana
uyanır uyanmaz benı aradı
dedım ne alakaaaa
1 ay sonra hamıle oldugumu ogrendım

bizim rüyanin tersi çıktı:)bu ay ı boş geçtik:)

Ruyamda test yapmistim ve hamileydim...
Erkenden kalkar kalkmaz test yaptim ruyamdaki koyuluklari bile ayniydi
Surpriz yumurtam benim ♥

ben oğluma hamile kalmadan daha doğrusu günüm geçmeden rüyasını görmüştm
sadece bir ses senin oğlun olacak dedi ve bir bebek gördüm ama nasıl korkmuştum:)
bebek istiyorduk ama tersi çıkar diyede korkmuştum beklemedeydik çünkü
o ay hamile oldugumu öğrendik ve bir oğlum oldu ilk hamile oldugumu hissettiğim an
erkek olacağını hissedyordum bilmiyorum belki saçma ama hep hissettim ben
bu hamılelıgımde ikilemdeyim ama bebişimle ne zaman konuşmaya başlasam oluşum çıkıyor ağzımdan:)
doktor henuz cinsiyetini söylemedi bakalım süpris yımırtamdan ne çıkacak:)

Bn iki kere hamile kaldım ilki düşük oldu. Ikisindede rüyamda hamile olduğumu öğrendim. İlkinde bi bebek alıyorum kucağıma seviyorum annecimmm diye sonra kayboluyor du bebek. Öyle oldu düştü gitti
Ikincisinde emziriyodum yine Bebeğimi ama iki üç gün hep emzirirken gördüm test yaptım pozitif çıktı. Ben sadece hamile kaldigimda çocuk emziriyorum onun dışında görmem böyle ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…