- 19 Nisan 2016
- 10
- 22
- 28
-
- Konu Sahibi gamzelim33
Havuc kurunu nasil yapiyodunuz.. Havucun suyunu nasil cikarayim, makinem yokTsekkur ederim arkadaslar lutfen bu kuru yabana atmayin esinizle duzenli olarak kullanin dusunsenize ya ilac kullanmadigim ay hamile kaldim ve tabi en onemliside dua etmek biyandanda onu arastiriyordum ..ALLAHUMME YA EVVELU ...bunu gunde yuz kere tekrar ediyordum .hepiniz mutlu haberi alacaksiniz insallah hepinizden ayri ayri allah razi olsun dualarim hep sizinlede olacak inanin..
Canim makineeyle degil 3 taane guzel taze havucu uc dort dilim yapip kapakli bi kapta yarim litreden biraz fazla suyla 20 dakika kaynatacaksn ayni sekilde 7-8 adet kuru inciride yine ayni miktarda suyla 15 dakika kaynatiyosun buna dikkat et biri 20 digeri 15 dakika net kaynicak alarm kur dakkasinda altini kapat sonra soguyunca ikisini birbirine karistr sabah aksam artiyrsa oglenleride ic iki gunde bir taze yap buzdolabinda sakla duzenli olarak kullan ama sakin atlama ilk ay olmasada ikinvi ayda allahin izniyle sonuc alacaksnHavuc kurunu nasil yapiyodunuz.. Havucun suyunu nasil cikarayim, makinem yok
Canim makineeyle degil 3 taane guzel taze havucu uc dort dilim yapip kapakli bi kapta yarim litreden biraz fazla suyla 20 dakika kaynatacaksn ayni sekilde 7-8 adet kuru inciride yine ayni miktarda suyla 15 dakika kaynatiyosun buna dikkat et biri 20 digeri 15 dakika net kaynicak alarm kur dakkasinda altini kapat sonra soguyunca ikisini birbirine karistr sabah aksam artiyrsa oglenleride ic iki gunde bir taze yap buzdolabinda sakla duzenli olarak kullan ama sakin atlama ilk ay olmasada ikinvi ayda allahin izniyle sonuc alacaksn
Csnım benim çok güzel anlatmışsın insanlara bizlrre umutsuzluktan umut çıkarmışsınız resmen. Allah sizden razı olsn. Allah dualarınızı kabul etmiş hamd olsun. İnşallah bizimkileride eder. Allah evladınızı sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederm :)
Allah razi olsun canmm rabbim tum bekleyenleri sevindirir insallahCsnım benim çok güzel anlatmışsın insanlara bizlrre umutsuzluktan umut çıkarmışsınız resmen. Allah sizden razı olsn. Allah dualarınızı kabul etmiş hamd olsun. İnşallah bizimkileride eder. Allah evladınızı sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tebrik ederm :)
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle..bende çok okudum baktım araştırdım bir kereden birşey olmaz deneyeyim dedim incir kürü ve havuç kürü şimdi prolaktin tedavisi görüyorum..eğer kendi hormonlarımızdan eminseniz bu kürleri yapın derim lütfen..ve sonradan öğrendim ki Saraçoğlu bastıra bastıra diyormuş prolaktin sorunu olanlar yapmasın diye..bende bunu açıklamak istedim..
Prolaktin süt hormonu .. Beyin kendini gebe gibi algılıyor emziren kadın gibi gebe kalmanı engelliyor..bir çeşit hormon..ve neredeyse yüzde seksen gebeliği engelliyor..her kadının bünyesi farklı her duyduğumuzu yapmamız için vücudumuzu tanımamı gerekiyor öncelikle..Prolaktin ne oluyor canım?
Ve şunu da eklemek istiyorum gebeliği düşünen kadınların hormon testlerini yapmasını öneriyorum malesef kicdoktorlar bu durumu es geçiyorlar..yapmasa da siz bastıra bastıra isteyin...
Kızlar merhaba bizde 3 yıllık evliyiz cok istiyoruz ancak kaç doktora gittiysemde sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum eşim cok üzülüyor cok sıkıntı yapıyoruz bana Allah Rıza'sı icin destek olur musunuz?