canım bende tadilat yaptırıyorum,akçaağaç parke ve krem rengi amerikan kapı,benim kapılar önce takıldı parke en son yapılıcak seçtiğim kapıda
Variodor
VD-P-10 | VD-P-10-C modeli ama dört göbek benimki
canım mutfak ve salonunki boydan boya camlı diğerleri camsız,toplam 8 kapı var,bizimkini mütahhit toplu olarak yaptığı için ayrı ayrı fiyatını bilemiyorum,bende kapı camında kararsız kaldım sadece düz buzlu cammı olsa yoksa desenlimi olsa diye hiç baktınmı bir fikrin varmı bu konuda??
sağol o zaman önce kapıları yaptıracağızmerhaba,
doğrusu öncelikle kapı kasalarının takılıp, boya kartonpiyer alçı işlerinin bittikten sonra parke döşenmesi ve en son kapı-pervaz takılmasıdır, bu uygulama pratikte geçerli değildir, ekiplerin mesailerini artırdığından ve git-gel olduğunudan uygulanmaz................. yaygın uygulama parkenin en son yapılmasıdır, zira çizilme, boya akması,parkenin genleşmesi, vs sorunları mimimuma düşürür,
en önemlisi ekiplerin uyumlu ve önceki yapılan işe zarar vermeden (imkansız nerdeyse) işini yapmasıdır..........
kolay gelsin
sonunda bu kapıya karar verdik krem rengi 4göbeği camlı tuvalet ve banyoda sadece üstten tek camlı yaptrcaz nasıl sizce Eki Görüntüle 183735
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?