Önce Parke mi Kapı mı?

kızlar bu yemek takımını çok sevdim hemen almak istiyorum günlükolarak kullanacağım nasıl sizce

Bayıldım harıka gerçekten bence hemen al

Hangi marka ve fıyatı nedır ,öğrene bilir miyim?

keramika diye geçiyodu baktığım yerde takım değil tek tek satılıyodu yemek tabağı üç tl kasesi birbuçuk tlydi onlardan takım oluşturacağım

Kapıları ne kadara yaptıracağınızı öğrenebilir miyim? Ben de evimin kapılarını değiştirmeyi düşünüyorum da. Fiyat pek bilmiyorum ama sanki baya tuzlu tutacaklar gibi hissettim

Kapıları ne kadara yaptıracağınızı öğrenebilir miyim? Ben de evimin kapılarını değiştirmeyi düşünüyorum da. Fiyat pek bilmiyorum ama sanki baya tuzlu tutacaklar gibi hissettim

cnm 270tl camıyla kilidiyle beraber sadece kapı kolları hariç

tabakları aldım beyaz kırmızı... yemek tabağı beyaz, kasesi kırmızı, salata tabağı 1tane beyaz, kırmızı yoktu gelince bide kırmızı alacağım toplam 30 tl :) ayrıca kütahya keramika diye geçiyor

sonunda bu kapıya karar verdik krem rengi 4göbeği camlı tuvalet ve banyoda sadece üstten tek camlı yaptrcaz nasıl sizce Eki Görüntüle 183735

kızlar kapılara karar vermiştik ama henüz yaptırmamıştık şimdi ölçüleri aldılar başlıcaklar yapmaya oda kapılarının 4 göbeği değil 3 göbeği camlı olcak tuvalet banyo aynı tek camlı 4göbeği camlımı güzel olurdu 3lümü :97::97::97:

biz de kapıları değiştirip laminant döşeteceğiz salona. önce eski kapılar sökülecek, parke yapılacak, sonra kapılar takılacak dediler bize :18:

bu arada parkelerinizi hangi marka seçtiniz? 32. sınıflar ofisler için olanlar daha dayanıklı diyorlar, alman markası meister ve serfloor, şerfioğlu üzerinde duruyoruz şimdilik nerede bulacağız bakalım:84::84:

biz vario ya karar verdik çamsan daha iyi dediler ama vario açık zebrano rengine bayıldım kalite olarakta fena değilmiş avrupa malı parkeler içinde iyi demişlerdi

önce parkeler yapılıyor sonra kapılar takılıyor. çamsan 1.kalite bende öle yaptırdım ordan biliorum

yarın parkelerimiz döşenecek sonra kapılar takılacak çamsanın renklerini beğenmedim o yüzden tercih etmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…