• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Parke mi Kapı mı?

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
arkadaşlar ev yaptırıyoruz sıva, şap, pencere ve kalebodurunu yaptırdık sıra boya ve kartonpiyerde ondan sonra önce odaların kapılarımı, yerlerin parkelerimi yaptırılmalı? Bu arada parkeleri akçaağaç rengi düşünüyoruz kapılarda krem olcak evine yeni kapı yaptıran varsa resmini paylaşırmısınız:34: benim için fikir olur şimdiden sağolun:54:

bizde ev yaptırıyoruz alçısı bitmek üzere ondan sonra laminant yapılacak sonra kapılar önce kapı yapılınca laminanta sürtebiliyor yada çok yukarıda kalabiliyor...arkadaşım önce kapıyı yaptırdı laminanttan sonra kapıların altından 1 cm kesmek için tekrar söküldü kapılar...

tadilatta en son parkeye girilir.kapı takıldıktan sonra parke uygulaması yapılması en doğrusudur.

Bizimde ev tadilatında önce parkeler döşendi sonra kapı takıldı en sonrada süpergelikler konuldu...

işte herkes farklı bişey söylüyor ama ben önce parke yapılmasından yanayım :34: bakalım ne olacak biran önce boya ve kartonpiyer işi bitsinde bu arada hiç yeni kapı yaptıran yokmu model araştırıyorum klasik olmasın istiyorum varsa resim paylaşırmısınız :80:

canım bende tadilat yaptırıyorum,akçaağaç parke ve krem rengi amerikan kapı,benim kapılar önce takıldı parke en son yapılıcak seçtiğim kapıda
Variodor
VD-P-10 | VD-P-10-C modeli ama dört göbek benimki

canım bende tadilat yaptırıyorum,akçaağaç parke ve krem rengi amerikan kapı,benim kapılar önce takıldı parke en son yapılıcak seçtiğim kapıda
Variodor
VD-P-10 | VD-P-10-C modeli ama dört göbek benimki

cnm kapın çok güzel ama camsızmı yaptırıyorsun bende ordaki VD-P-14-C MODELİNİ BEĞENDİM sorması ayıp kapıların tanesini ne kadardan aldınız:34:

canım mutfak ve salonunki boydan boya camlı diğerleri camsız,toplam 8 kapı var,bizimkini mütahhit toplu olarak yaptığı için ayrı ayrı fiyatını bilemiyorum,bende kapı camında kararsız kaldım sadece düz buzlu cammı olsa yoksa desenlimi olsa diye hiç baktınmı bir fikrin varmı bu konuda??

merhaba,

doğrusu öncelikle kapı kasalarının takılıp, boya kartonpiyer alçı işlerinin bittikten sonra parke döşenmesi ve en son kapı-pervaz takılmasıdır, bu uygulama pratikte geçerli değildir, ekiplerin mesailerini artırdığından ve git-gel olduğunudan uygulanmaz................. yaygın uygulama parkenin en son yapılmasıdır, zira çizilme, boya akması,parkenin genleşmesi, vs sorunları mimimuma düşürür,

en önemlisi ekiplerin uyumlu ve önceki yapılan işe zarar vermeden (imkansız nerdeyse) işini yapmasıdır..........

kolay gelsin

canım mutfak ve salonunki boydan boya camlı diğerleri camsız,toplam 8 kapı var,bizimkini mütahhit toplu olarak yaptığı için ayrı ayrı fiyatını bilemiyorum,bende kapı camında kararsız kaldım sadece düz buzlu cammı olsa yoksa desenlimi olsa diye hiç baktınmı bir fikrin varmı bu konuda??

desenli camlar güzel görünüyor benim hoşuma gitti ama tam emin değilim bende...

merhaba,

doğrusu öncelikle kapı kasalarının takılıp, boya kartonpiyer alçı işlerinin bittikten sonra parke döşenmesi ve en son kapı-pervaz takılmasıdır, bu uygulama pratikte geçerli değildir, ekiplerin mesailerini artırdığından ve git-gel olduğunudan uygulanmaz................. yaygın uygulama parkenin en son yapılmasıdır, zira çizilme, boya akması,parkenin genleşmesi, vs sorunları mimimuma düşürür,

en önemlisi ekiplerin uyumlu ve önceki yapılan işe zarar vermeden (imkansız nerdeyse) işini yapmasıdır..........

kolay gelsin
sağol o zaman önce kapıları yaptıracağız

sonunda bu kapıya karar verdik krem rengi 4göbeği camlı tuvalet ve banyoda sadece üstten tek camlı yaptrcaz nasıl sizce $17201015430.mResim[1].webp

sonunda bu kapıya karar verdik krem rengi 4göbeği camlı tuvalet ve banyoda sadece üstten tek camlı yaptrcaz nasıl sizce Eki Görüntüle 183735

kapı çok şık ama bnce tuvalet ve banyo için bu modelin aynını yaptır yani üstü camlı olmasın
artık üstü camlı modeller eskide kaldı
şimdi hiç camsız oluo wc ve banyolar

sağol cnm evet camsız oluyo ama ben tedirgin oluyorum kapıyı kitlemeyi unutsanız ışığın açık olduğuda belli olmuyo biri dalsa kapıya siz içerdeyken:92: çok kötü olur sırf bu yüzden üsten bi kare camlı olsun istiyorum :9:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" başlığına taşınmıştır
Bilginize. :34:

Back
X