• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNCE ALLAH RIZASI İÇİN SONRA BEBEKLERİMİZİN SAĞLIKLI DÜNYAYA GELMESİ İÇİN TEFRİCİYE DUASI

F Ftszynp Cnm su an kac haftalik kilosu ne su an icin gerilik baslamamisdaha degilmi bide bebis anne karninda gelisemiyorsa ki senin onumuzdeki haftalarda belli olur biraz erken alip kuvezde besliyorlar diyebiliyorum tabi zaman gosterecek bunu

Kizlar geldim hastaneden bebebe giden kan akisinda sorun varmis haftada bir kontrole gidecegim artik bebekte gelisim geriligi olabilirmis. Bunu da ilk kez duydum.
canım o bende de var takma kafana hiç sadece bebek biraz düşük kilolu olabilir o kadar

F Ftszynp canım benimde damarlarda parlama var demişti en son yazmıştım hatta korkma idare eder bizi doğuma kadar süt iç lütfen soğuk içersen daha kolay olur çünki süt bebeğe kilo aldırıyor çok yarıyor hergün yumurta ye haşlanmış meyve ye bol bol karpuz mesela kavun bunlar kilo aldırıyor soluna yat bide inşallah hayırlısıyla bitiririz son ayımızıda

F Ftszynp canım benimde damarlarda parlama var demişti en son yazmıştım hatta korkma idare eder bizi doğuma kadar süt iç lütfen soğuk içersen daha kolay olur çünki süt bebeğe kilo aldırıyor çok yarıyor hergün yumurta ye haşlanmış meyve ye bol bol karpuz mesela kavun bunlar kilo aldırıyor soluna yat bide inşallah hayırlısıyla bitiririz son ayımızıda
Dikkat edecegim canim daha da dikkatli olacagim. Allahin izniyle bunlar da gececek..

F Ftszynp Cnm su an kac haftalik kilosu ne su an icin gerilik baslamamisdaha degilmi bide bebis anne karninda gelisemiyorsa ki senin onumuzdeki haftalarda belli olur biraz erken alip kuvezde besliyorlar diyebiliyorum tabi zaman gosterecek bunu
30+5 gunluk canim suan bariz bir gelisme geriligi yok dedi dr. Haftaya sali tekrar gidecegim. Bakalim ne diyecek.

Takmiyorum canim ya her sey allahtan hayirlisi diyorum.
Aynen öyle canım benim bebişte çok tombis olmucak ama şükür çok geridende gelmiyor. ben tuzu kestim birde soluma yatmaya çalışıyorum hep su içmeyi de ihmal etme. benim de sol rahim damarımda sıkıntı var.

Aynen öyle canım benim bebişte çok tombis olmucak ama şükür çok geridende gelmiyor. ben tuzu kestim birde soluma yatmaya çalışıyorum hep su içmeyi de ihmal etme. benim de sol rahim damarımda sıkıntı var.
Benim hangi damarda sikinti var inu bile bilmiyorul. Bebege kan akisi ordan mi oluyor?

evet canım sağ ve solda iki adet damar var bebeğe kan akışı giden benim sol tarafta çentik var yani bebek soldan tam beslenemiyor sağdan besleniyor.
Sagol canim. Ya ben de dikkat edecegim bundan sonra ama hic istahim yok. Cok fazla midem bulaniyo. Hicbi sey yemek istemiyorum.

F Ftszynp geçmiş olsun cnm, sen ilk defa duymuş olabilirsin ama çok sık karşılaşılan bir durum, kaldı ki çok şükür 31 haftaya kadar gelmiş, benim bu haftada doğum yapan sağlıklı bebeği olan arkadaşım var, yani şuan bile doğma kıvamında, ilerleyen haftalarda geriden takip etse bile kilosuna yansıyor bu gerilik,benim yengem 2300 mü ne doğurdu, küveze bile almadılar...turp gibi yeğenim, maşallah,soluna yatmak çooook önemli,gece pozisyon değişimini engellemek için yastık falan koy yanına, dönmemiş olursun, süt yumurta çok etkili hatta içebiliyorsan manda sütü iç...

F Ftszynp geçmiş olsun cnm, sen ilk defa duymuş olabilirsin ama çok sık karşılaşılan bir durum, kaldı ki çok şükür 31 haftaya kadar gelmiş, benim bu haftada doğum yapan sağlıklı bebeği olan arkadaşım var, yani şuan bile doğma kıvamında, ilerleyen haftalarda geriden takip etse bile kilosuna yansıyor bu gerilik,benim yengem 2300 mü ne doğurdu, küveze bile almadılar...turp gibi yeğenim, maşallah,soluna yatmak çooook önemli,gece pozisyon değişimini engellemek için yastık falan koy yanına, dönmemiş olursun, süt yumurta çok etkili hatta içebiliyorsan manda sütü iç...
Evet canim korkmuyorum sadece biraz daha buyusun istiyorum.ben soluma hic yatamiyorum cok fazla midem bulaniyor basim donuyor sola yatinca. Nedenini anlamadim.sut hic icemiyorum ama kendi yaptigim yogurdu tuletiyorum yumurtada yemek icin elimden geleni yapiyorum. Ala fazlasiyla oeynir tuketiyorum umarim ise yarar.

Evet canim korkmuyorum sadece biraz daha buyusun istiyorum.ben soluma hic yatamiyorum cok fazla midem bulaniyor basim donuyor sola yatinca. Nedenini anlamadim.sut hic icemiyorum ama kendi yaptigim yogurdu tuletiyorum yumurtada yemek icin elimden geleni yapiyorum. Ala fazlasiyla oeynir tuketiyorum umarim ise yarar.
Canım, benim arkadaşlar kadar tecrübem yok ama bildigim bebek en fazla az kilolu fakat sağlıklı doğması.sen zaten canini sıkmıyosun biliyorum ve iyi de yapıyorsun.Bence bebeğin sağ salim dogucak.

F Ftszynp bitirdim çok şükür duamı.@calikusu2912 canım sende son durumlar ne, iyi misiniz bebişinle, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, huzurla, imanla , beden ve ruh sağlığınla annelik yapmayı nasip etsin Allah....

kızlar buarada benim dünkü kontrolümde sancı çıktı,moda girmeye başladım heran gelebilir diye, Ftzynp in duasını bitirmek nasip olcak mı bakalım acaba bana, baktınız giriş yapmamışım 1-2 gün,anlarsınız durumu:)))

Back