Ona üzülüyor muyum yoksa gerçekten pişman mıyım?

Neden sans vermiyosun seni bunkadar seven bekleyen birine zaten nerde bizi istemeyenler var ona kosar bu kizlar bence tani bi derim icimden bu kisiyle mutku olcagini hissettim.. Hayırlı si..

Bir de şöyle birşey varki ben ayrı bir ülkedeyim ve onu uzun bir zaman göremeyeceğim. Göremediğim insanı tam olarak tanıyamam bence.

Sözde beni rüyasında görmüş ve mesaj atmadan önce atıp ile atmamak arasında çok düşünmüş. Beni rahatsız etmek istemiyormuş ama dayanamamış.

ben de ruyamda hergun yuzlerce kisiyi goruyorum yakin oldugum insanlarla konusurken bahsetmek haricinde kimseyi aramiyorum.

ayrica eski sevgililerimin yuzunu bile animsayamiyorum bazen, o kadar gommusum yani.
sizi neden hala ruyasinda gorsun? takintisi mi depresti? bilincaltinda cagrisim yapacak ne yasadi? hatta yine biri mi reddetti? vs. vs.

bana da aksine itici ve korkutucu geldi. yıllarca doğru düzgün tanımadığı kokusunu, tenini bilmediği bir kadını sevmek,beklemek aşk değil hastalıktır.

Kac yasinda bu cocuk?

Yengeçse mümkündür.bu kadar uzun beklemek sabırla . içten sever severde yine de belli etmez belli etmek istemedikçe .
Bu kadar beklemişse çok seviyor demek ki . sizi bu kadar üzdüğüne ve düşündürdüğüne hatta arkadaşlarınıza bile maili gösterdiğinize göre neden ona bir şans vermiyorsunuz açıkçası merak etmedim değil.

Takıntılı diyenler için aslında onunda bir cevabı var. Bende ona yıllar önce takıntılısın heralde demişim. Oda mailinde bana hayatında yaptığı başarıları ve atlattığı zorlukları anlatmış ki gerçek başarılar, dereceler ve zorluklar filan. Sonra da eğer sana takıntılı olsaydım sana olan takımtım yüzünden hiçbir şey yapamazdım. Her yaptığım işte aklımda sende vardın ama okul ve iş hayatımda yoktun yazmış.
ne yazmis bizlede paylassana okuyalim(tabi cok ozel degilse)

Yazmak isterdim ama çok deşifre oluruz çünkü o hayatınıda anlatmış neredeyse.

Bence bi şans vermelisiniz bence hak ediyo olmazsa olmadı dersiniz ne kaybersinizki.
Ama biz ayrı ülkelerdeyiz. Ben uyurken o uyanık ben uyanıkken o uyuyor. Ben daha yeni türkiyeden geldim ve 2 yıl içinde her zamna ya okulum var yada stajda olacağım burada uzakta. Onu nasıl tanıyabilirim ki? İşte bu yüzden bir türlü kabul edemiyorum.

Gercekten cok sıkıntılı bi durum buna ben bişey diyemem ama aynen bana söylediğiniz gibi onada söyleyin o ne diycek bakalım sorarsanız ne dediğini banada yazın merak ederim :)

Gercekten cok sıkıntılı bi durum buna ben bişey diyemem ama aynen bana söylediğiniz gibi onada söyleyin o ne diycek bakalım sorarsanız ne dediğini banada yazın merak ederim :)

Eger ona turkiyeye geri dondugumde birsey olabilir dersem 'manyak' 7 yildir nasil beklediyse simdide benim turkiyeye donmemi bekler. Turkiyeye geri donus yapsamda kesin bir sey yok. Belki anlasamayacagiz. O yuzden hic umut vermeyi dusunmuyorum.

Hapsinize yorumlariniz icin tesekkur ederim. Ben ona hicbir sey dememeyi ve ilerde olursa olur mantigina birakiyorum. Herseyin kismet ve kader olduguna inaniyorum. Ona umut verip beni beklemesini de istemiyorum. Sevebiliyorsa baska kizlari sevsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…