• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme O'na kıyamam tuzlu kahve yapmayacağımm =))

Bu konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama fikrimi yazmazsam çatlarım :) Beni isteyecek olsalar tuzlu değil birazcık fazla şekerli kahve yapıcam çünkü sevgilim kahveyi sade içiyor :D

Bu konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama fikrimi yazmazsam çatlarım :) Beni isteyecek olsalar tuzlu değil birazcık fazla şekerli kahve yapıcam çünkü sevgilim kahveyi sade içiyor :D

Bende aynısnı yapmıştımm :42:

ben de tuzlu kahve yapmıcam
karabiberli, kimyonlu, isotlu, pul biberli yapıcam :23:
ben kıyarım
ama reflüsü ona inş kıymaz
yoksa kusmuk dolu bir gece hatırlamak istemem :27:

Bu konuda kesin kararım tuz koymamaktı önceleri,ama bazen beni kızdırdığında tek intikam o geliyo aklıma,o yüzden artık o karar sallantıda eğer o an veya öncesi beni kızdırmışsa tuz karabiber,pul biber ne varsa doldurcam içini,:27::47:

7 nisanda istemeye geldiler kahveleri yaptım, itina ile tuzu bi güzel doldurdum fincanın içine :23:

servis yaparken nişanlıma eğildiğimde "geçmiş olsun hayatım" dedim muzur bir gülümsemeyle :27:

içemeyecek sandım ama yüzünü bi saniye bile buruşturmadan içti hepsini, üstüne de "ellerine sağlık hayatım bundan sonraki kahveler hep böyle olsun" dedi :53:

tabi ben dumur, kahveyi yanlışlıkla başkasına verdim sandım ama meğersem gıkı bile çıkmadan içmiş tuzlu kahveyi

yine olsa yine yaparım çok ayrı bi haz bu :9:

ben de tuzlu kahve yapmıcam
karabiberli, kimyonlu, isotlu, pul biberli yapıcam :23:
ben kıyarım
ama reflüsü ona inş kıymaz
yoksa kusmuk dolu bir gece hatırlamak istemem :27:

canım pul biber filan koy ama karabiber ve kimyondan vazgeç çünkü onlar midenin en büyük düşmanı ağrıdan yanmadan kıvranır saatlerce hiç bişeyden tad alamazsınız öyle güzel bi gün sizin için çok kötü geçer pişman olursun :26:

Son düzenleme:
ben tuzlu filan yapmam basarım şekeri içine şerbet gibi yaparım :1: birini istemeye geldiklerinde içine tuzu bastım çocuk içerken morardı zaten normalde kırmızıydı tuzlu kahveyi içince bordomsu mor bi renk oldu yüzü :1:

Nasip olursa ben de yapacağııımmmm :)
Bol tuzlu kahvesini afiyetle içsin sevdiceğim :69:

ben de yapıcam valla 11 mayıs ta geliyolar şimdiden hevesleniyorum :))

benim pamuğum kahveye alışkın değil, tuzu da sevmez ama ben yine de tuzlu kahve yapacağım :1:
tabii ki dozu düşük olacak şekerle karışık tuz koyabilirim iyi halden hafifletici sebep :35:

bencede koyulmalı eğlenceli olur ileride hatırlanıp güler insan :)) benim 07 haziranda sözüm bende muhakkak koyacağım , simdiden pazarlıklar rüşvetler başladı ama yemezler :))

Ben hic tuz koymadim ama psikolojik galiba tuzlu tadi almisti :)

Kesinlikle içiricem içmezsede kafasını kırıcam onun :19: Benım ıcın bırascık tuzlu kahve ıcemez mı :33: zaten bu gelenek olmus artık işin eglenceside var bu bölümde.. :34:

aman ne kıyamıyacakmışım hatta ben tuz ruhu falan da damlatabilirim :1: :27:

Kimse sevdiğine kıyamaz tabiki ama bana göre kıymak değil ki bu. Ömürde 1 kez yaşayabileceğimiz bir adet. Bence çok da tatlı bir adet tuzla yapılmasına rağmen:9:
Sevdiceğime bool tuzlu kahve yapacağım, o da hepiciiğini içecek ve o an fotoğraflanacak :69:
Kahveyi içerken bakışlarımız konuşacak.:9:
İleride gülerek hatırlayacağımız bir anı olacak inşallah :16:
Ahh ahh bir an önce gelsin o günleerrr.:52:

ben de benimkini tuzlu kahveye alıştırıyorum, son ana ilk yuduma kadar tuzlu kahve içireceğimi sanacak ama ben de yapmayacağım midesi falan kötü olur bide rahatsızlık çekemem gece gece :) belki şekerini noksan koyabilirim tuzlu değil de acı kahve olur hehehe

Ben Tuzlu Kahve içirdim.. Çok eğlendim, çok güldüm.. Yalnızz yarısına kadar içti daha fazla içemedi.. Yengesiyle fincanları değişmiş.. Sadece 1 tatlı kaşığı tuz atmıştım oysaa :D :D

Back