• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme O'na kıyamam tuzlu kahve yapmayacağımm =))

:))) ama kız isteme faslının en güzel tarafı o diilmi yaa tuzlu kahvee böğğğ:)) basına gelceklerden haberdar olsun bak daha beni istediğin gün tuzlu kahve içtin evlenince neler yapcağımı şimdiden bil:) ahahahahahaaa:52::52:

he valla dogru :9: sözden sonra ziyarete geldi sözlümgil khve verdim içmeden önce diyo ki tuzlu mu diyo çok korkmuş canım yaa :1::1:

bende koycam kesinliklee bide videoya çekmeyi düşnüyoruz arkadaşlarıyla sonradan izleyip gülcez ama böceğim yapma diyor :1: ve erkek arkadaşlarınada yapılmış şimdi hiçbiri kötü hatırlamıyo hatta aralarında şakalaşıyorlar seninki kimyonluymuş benimki karabiberliydi falan diye komik oluyo :62:

tuz çok klasik diye ben kimyon kattım kahvesine :) ilk yudumdan sonraki çekilen fotoğrafında kahkaha atıyor :) kahveden sonraki yorumu "kimyonlu kahve gerçekten çok lezzetliymiş hayatım" o kadar överek içtiki kahveyi, kendimede yapsammı diye düşündüm :D bu arada televizyonda denk geldi, kimyonlu kahve mideye iyi gelirmiş :) iyi birşey yapmışım demekki ihihi

kimyonu bnde denıcem :52: karabıber tarcınn kekıkk :P abarttım.. ama tuz olmazsa olmazzzz...

Ben de kıyamadım, normal orta şekerli kahve verdim o da afiyetle içti. :) Yani adama azap çektirmenin mantığı yok bence:37:

yahu neden böyle yapılır ki?
sesini çıkartmazsa süper bir eş olduğunun kıstası tuzlu kahve mi?
oldum olası anlamadım şu oyuncukları

Son düzenleme:
walla arkadaşların dediği gibi komik bi anı oluyor ben 1 tatlı kaşığı atmıştım bana 1 kaşık dediler çay kaşığıymış yanlış anladım gayet içti bikaç yudum ben yanlarında deildim benm kendi annem dayanamamış yüz ifadesini görünce kızarmış sesini çıkaramamış eşim almış elinden getirdi bool şekerli bi kahve yaptırdı onu içti eşim :) şimdi aklımıza geldikçe gülüyoruzz:)))

Ben yapmamıştım, kahveleri ikram ederken kayınpederim sordu farklı kahve var mı burda diye..

Yapmadığımı söyleyince birazcık değiştir öyle getir damadın kahvesini, kız almak kolay mı görsün dedi :9:

Benim karagözlüm de ayıla bayıla içti tuzlu kahveyi..

Kardeşim videoya çekti, facebooka yükledik şekilden şekile giriyor süratı yavrumun :9:

İyi ki de yapmışım, keyifli bir anımız daha oldu :16:

=)) Ben kıyamadm yapmadım...Hem sevgi küçück şeylerle mi ölçülrmş ne kaar kötü oluyo o kahve öyle yazık benm bal küpümeeeee:16::16:

ben yaptım :9: önceden söyledim sakın yapma bak bende senin gelinliğine birşey yaparım filan dedi ama yaptım. tuzlu kahveyi en son ona vercektim ki ablası almadı içmiyomuş buda o fincanı almaya çalıştı o değil senin ki diğeri dedim ama biliyodu tuzlu olduğunu o yüzden almadı herkeste bize bakıyo tabi :1: surat yaptım görürsün sen dedim. öyle yapınca arkamdan geldi nerde tuzlu kahven içicem dedi.içti ama hepsini içirmedim bi kaç yudum aldı bıraktırdım.kıyamadım daha fazla.:16: iyi ki de yapmışım güzel bir anımız oldu hatırlayıp gülüyoruz :9:
ama hala acaba gelinliğe bişey yapıcak mı diye korkuyorum ki yapıcam diyo :52:

ben de tuzlu yapmamıştım. :27: içmez diye koymadım. beğenmezse bırakır öyle... :37:

geçen kahve yapıyorken bizimkilere annem hayırlattı:9:
damada tuzlu kahvede yapcan diye..banne yapmam ben dedim:1:
kıyamam ben ona yavvv:17:

Ya neden kıyamıyorlar ne olmuş yani azıcık tuz katsanız =) ne güzel olur işte ohh mis gibi içsin maksat değişklik olsun . O gün bi gelsin varyaaaaaaaa didbine kadar içirticem =)

Back