ona karşı 6.hissiniz ne kadar güçlü?

benim öyle bir hissiyatım yok. görünen şeylere inanırım zaten. kişiliğiyle alakalı tahmin ettiğim şeylerdede yanılırım. genelde yanılırım.

benimde bir zamanlar erkek arkadasım olmustu o adanada ben mersindeydim bankada calısıodu hergun kac müşteriyle ilgilendiğini,ne giydiğini,ne yediğini,ne yaptığını,askere nereye gideceğini,eve kacta geldiğini,bi keresindede elini keseceğini önceden söylemiştim ama öle o an geliodu sölüodum doğru cıkıodu ondan sonra senden korkmaya basladım dedi cok sonrada ayrıldık zaten ve ben ondan sonra kimseyle ilgili bişi hissetmedim

tam benlik bir konu olmuş :)
çocukluğumdan beri 6. hissim oldukça kuvvetlidir. hatta bir keresinde sayısal loto sayılarını rüyamda görüp babama söylemiştim oynaması için tek bir sayıyı görememiştim 5. bilmişti babam 6. sayıda da bir altını yazmışız :)
eski erkek arkadaşıma bir gün mesaj atmıştım sen beni bugün aldattın bitti diye. ertesi gün beri aradı tam mesaj attım zamanda iş üstündeymiş :)

başıma gelecekleri, ertesi gün neler yaşayacağımı , karşımdaki insanın ne diyeceğini hep tahmin etmişimdir.

tam benlik bir konu olmuş :)
çocukluğumdan beri 6. hissim oldukça kuvvetlidir. hatta bir keresinde sayısal loto sayılarını rüyamda görüp babama söylemiştim oynaması için tek bir sayıyı görememiştim 5. bilmişti babam 6. sayıda da bir altını yazmışız :)
eski erkek arkadaşıma bir gün mesaj atmıştım sen beni bugün aldattın bitti diye. ertesi gün beri aradı tam mesaj attım zamanda iş üstündeymiş :)

başıma gelecekleri, ertesi gün neler yaşayacağımı , karşımdaki insanın ne diyeceğini hep tahmin etmişimdir.

kafamçokkarıştı :1shok:

eşimde bende biribirimizle empati kurabiliyoruz bu nasıl oluyor bilmiyorum ama başımıza çok geliyor. daha bugün benim canım balık çekti, aradım gelirken al diye bana şimdi balıkçıdayım sana balık alıyorum dedi. onu aramak için telefonu elime aldığımda o beni arıyor vs..

bazen birbirlerine yoğun duygulu olan çiftler arasında oluyormuş ben çok şaşırırdım mesela sevgilimin herseyini bilirdim ya öyle böyle deil bende kendimden korkmaya baslamıstım artık mesela bende ona sürpriz yapar bazen adanaya giderdim ogun istasyona yakın subeye giderdi ben belki gelirim die hissederdi yani bende yukarıda yazdıgım gibi ...
ben ortaokulda türkçe sınav sorularını bile görmştüm okumak die bi parca vardı ve onlar ilgili sorular vardı hala unutamam

Back