Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu konu benim en entereasinima giden konudur.
bundan onceki sevgilimin abartmiyorum attigi admi hissederdim o derece.
hala bile mesaj atacagi zamani hissederim..
ama simdki sevgilimle ilgili hicbirsey hissedemiyorum. hislerim mi kapandi diyorum yok diger insanlarinkini hissediyorum, ama onunla ilgili hicbirsey hissetmiyorum.
twilightı izledin mi orda da edward bitek bellanın zihnini okuyamıodu
seninkide öle bişe sanırımCADIARZU
bu konu benim en entereasinima giden konudur.
bundan onceki sevgilimin abartmiyorum attigi admi hissederdim o derece.
hala bile mesaj atacagi zamani hissederim..
ama simdki sevgilimle ilgili hicbirsey hissedemiyorum. hislerim mi kapandi diyorum yok diger insanlarinkini hissediyorum, ama onunla ilgili hicbirsey hissetmiyorum.
çok içine sindirmiyorsundur,
benim çok sevdıgım bır sevgılım vardı cok severdım ama sankı gercekte benım sevgılım degılmıs gıbıydı yani sevgılı evet svıyorum anlasıyorum ama sankı aslında bı baskasının olması gerekırmıs gıbıydı sonra tabı ayrılmıstık.
belkı bu sevgılın tam senın gıbı degıldır bır oncekınden hala etkılenıyor musun pekı?
Bismillah...:1shok::1shok:kızlar bu konu aklıma şunlardan geldi,
sözlüme silah çekmişlerdi,bende evde oturuyodum,o an istemsizce gözlerim kapanmıştı o sahne adeta canlanmıştı karşımda..(ayrıca öyle bi durumda yoktu sabahtan beri hiç konuşmuyorduk yıllardır görüşmediği alkolik dayısı ogün karşısına çıkıp silah çekmişti) bayılır gibi olmuştum hemen mesaj atmıştım saatlerce cevap gelmemişti sonra cevap geldi anlattı herşey aynen gördüğüm gibi olmuştu inanamadım!!
ayrıca ben onla çıktığımız günden beri, sen bişeyler çeviriyosun derim arada (durup dururken hiç olmadık zamanlarda),oda hep evdeyim oturuyorum bişe yaptıım yok saçmalama şizofrenmisin aşkım derdi eskiden,sonradan itiraf etti,İSTİSNASIZ ne zaman öyle desen senin istemediğin şeyler yapıyodum ben dedi..
hani ruh ikizi gerçek aşk durumundan dolayı mı enerjiler mi uyuşuyo bilmiyorum bir açıklaması varmı?? normalde 6.hissi kuvvetli olan bir insan değilimdir ama ona karşı algılarım çok açık
rahatsız edecek derecede hisli arkadaşlarımız varmış çok şaşırdım hadi sevdiğin insan neysede yeni tanıştığın bi insanı bile anlamak..bilmiyorum çok zor olmalı..kafayı yer insan..
bi kere de biz aynı rüyayı görmüştük ama çok oldu hatırlamıyorum tam.hikaye aynıydı başını o devamını ben görmüştüm çok garipti..
Benim 6.hissim cok kuvvetlidir, yeni tanistigim bir insanin benim hakkimda hissettiklerini ,olumlu dusuncelerini veya isirma, zarar verme istegini hemen anlarim, ayni sekilde beni bir sure once birakan erkek arkadasimi bile herhangibir sorunu oldugunda hissederdim hatta ne gariptir ki hala hissedebiliyorum.....