ona karşı 6.hissiniz ne kadar güçlü?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
118
35
İstanbul
kızlar sevdiğinize bir şey olsa,başına birşey gelse hissedermisiniz?
yada sizi aldatsa,size yalan söylese,bir şeyler karıştırsa anlarmısınız?
ona karşı hisleriniz ne kadar güçlü?

Son düzenleyen: Moderatör:
beni aldatmadı hiç ama birine bakarsa o an görmesem bile anlıorm
içime doğduğundan diil o da yüzüne yansıo hemen benm saf aşkımın
onun dışında başına bişe gelse de anlamam
anlicaan benm 6.hissim pek kuvvetli dildir

bu konu benim en entereasinima giden konudur.
bundan onceki sevgilimin abartmiyorum attigi admi hissederdim o derece.
hala bile mesaj atacagi zamani hissederim..

ama simdki sevgilimle ilgili hicbirsey hissedemiyorum. hislerim mi kapandi diyorum yok diger insanlarinkini hissediyorum, ama onunla ilgili hicbirsey hissetmiyorum.

ama simdki sevgilimle ilgili hicbirsey hissedemiyorum. hislerim mi kapandi diyorum yok diger insanlarinkini hissediyorum, ama onunla ilgili hicbirsey hissetmiyorum.

twilightı izledin mi orda da edward bitek bellanın zihnini okuyamıodu

seninkide öle bişe sanırımCADIARZU

attığı adıma kadar hissederim.
onla ilgili her rüyam gerçek çıkar. =)

çılgın bi hissiyatım var ona dair. kaza yaptığını bi gün evvel rüyamda görmüştüm. dedesinin öldüğünü. artık anlatmıyorum rüyalarımı korkuyo:)

benim varrrrr sarı böcükümmm
walla sıyırıyo insan hakkatennnnn attığı adımdan nereye gideceğini söylerim sana o derece yaniii her hareketinii bilirim ben onunnnn ciğerine varana kadarrr ama o tahmin edemioooooo bu durumdan da baya memnunummm canıııııımmmmm :roflol:

twilightı izledin mi orda da edward bitek bellanın zihnini okuyamıodu

seninkide öle bişe sanırımCADIARZU

oylemiydi ya?
unutmusum ben filmi izleyeli aylar oldu..
valla ben de cok merak ediyorum nedeni nedir bunun.. hicbirsey hissetmiyorum adamla ilgili..
oysa diger insanlarin hepsininki cikiyor.. gordugum ruyaya kadar cikiyor. ama bu adamla yok yani.. ve sadece bu adam.. enteresan bi olay.. nedenini de bulamiyorum..

çok içine sindirmiyorsundur,
benim çok sevdıgım bır sevgılım vardı cok severdım ama sankı gercekte benım sevgılım degılmıs gıbıydı yani sevgılı evet svıyorum anlasıyorum ama sankı aslında bı baskasının olması gerekırmıs gıbıydı sonra tabı ayrılmıstık.
belkı bu sevgılın tam senın gıbı degıldır bır oncekınden hala etkılenıyor musun pekı?

çok içine sindirmiyorsundur,
benim çok sevdıgım bır sevgılım vardı cok severdım ama sankı gercekte benım sevgılım degılmıs gıbıydı yani sevgılı evet svıyorum anlasıyorum ama sankı aslında bı baskasının olması gerekırmıs gıbıydı sonra tabı ayrılmıstık.
belkı bu sevgılın tam senın gıbı degıldır bır oncekınden hala etkılenıyor musun pekı?

hayir tabiki sadece adamin hala davranislarini bana soyleyeceklerini bile hissedebiliyorum. arkadaslarimin da oyle yani.. annemin babamin da hatta.
ama sevgilimin oyle degil.. sadece sevgiliimin yani.. onunla ilgili hissetmiyorum..

kızlar bu konu aklıma şunlardan geldi,

sözlüme silah çekmişlerdi,bende evde oturuyodum,o an istemsizce gözlerim kapanmıştı o sahne adeta canlanmıştı karşımda..(ayrıca öyle bi durumda yoktu sabahtan beri hiç konuşmuyorduk yıllardır görüşmediği alkolik dayısı ogün karşısına çıkıp silah çekmişti) bayılır gibi olmuştum hemen mesaj atmıştım saatlerce cevap gelmemişti sonra cevap geldi anlattı herşey aynen gördüğüm gibi olmuştu inanamadım!!

ayrıca ben onla çıktığımız günden beri, sen bişeyler çeviriyosun derim arada (durup dururken hiç olmadık zamanlarda),oda hep evdeyim oturuyorum bişe yaptıım yok saçmalama şizofrenmisin aşkım derdi eskiden,sonradan itiraf etti,İSTİSNASIZ ne zaman öyle desen senin istemediğin şeyler yapıyodum ben dedi..

hani ruh ikizi gerçek aşk durumundan dolayı mı enerjiler mi uyuşuyo bilmiyorum bir açıklaması varmı?? normalde 6.hissi kuvvetli olan bir insan değilimdir ama ona karşı algılarım çok açık
Bismillah...:1shok::1shok:
Korkulur kız senden.
Allah sevgilinin yardımcısı olsun.kaydirigubbakcemile3

Benim 6.hissim cok kuvvetlidir, yeni tanistigim bir insanin benim hakkimda hissettiklerini ,olumlu dusuncelerini veya isirma, zarar verme istegini hemen anlarim, ayni sekilde beni bir sure once birakan erkek arkadasimi bile herhangibir sorunu oldugunda hissederdim hatta ne gariptir ki hala hissedebiliyorum.....

Son düzenleme:
Eşimle nişanlıkydık, gece kavga etmiş elini duvara vurmuştu. Eve gelince güya sarmış. O gece hiç uyuyamıyordum. Fırlayıp fırlayıp korkuyordum. Uyukladığım bir ara rüyamda eşimi mos mor gördüm. Fırladığım gibi telefona yapıştım. Açtı telefonu, sesi gayet normal geliyordu. Ben iyiyim dedi. Kapattık telefonları. Su içmeye gitmek için lambayı bir yakmış, eli şiş ve mos mor. Hemen sargıyı açmış ve telefona yapışmış. Nerden anladın dedi. Bende anlattım rüyamı. Başımıza böyle bir olay gelmişiti. Herzaman diil ama ara ara hissettiğim olur.

Ben de geçenlerde aşkımla ilgil, kabus görmüştüm gecenin bir yarısı.
O kadar huzursuz oldumki sesini duymadan uyuyamayacağımı anladım.
Gecenin iki buçuğunda aradım onu açtı hemen şaşırdım, çünkü o saatlerde beşinci uykusunda olur.kaydirigubbakcemile3
Meğer o da aynı benimle aynı anda kabus görüp uyanmış, şaşırmıştım baya:hulya:

rahatsız edecek derecede hisli arkadaşlarımız varmış çok şaşırdım hadi sevdiğin insan neysede yeni tanıştığın bi insanı bile anlamak..bilmiyorum çok zor olmalı..kafayı yer insan..

bi kere de biz aynı rüyayı görmüştük ama çok oldu hatırlamıyorum tam.hikaye aynıydı başını o devamını ben görmüştüm çok garipti..

Cnm kendi adima soyle cevap vermek isterim; bilmem sen ne kadar ilgilenirsin ama kimi burclarin gercekten 6.hissi cok guclu olur,ben de o gruba girdigime inaniyorum ama bu hicbir zaman mantigimin onune gecmez, sadece kendimi korumaya almama yardim eder..

Ruyalar ise tamamen ayri bir konu.. bilincaltini cozmek kolay degil ama ayni ruyayi gormek cok ilginc,hic basima gelmedi, bilemiyorum
kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
Benim 6.hissim cok kuvvetlidir, yeni tanistigim bir insanin benim hakkimda hissettiklerini ,olumlu dusuncelerini veya isirma, zarar verme istegini hemen anlarim, ayni sekilde beni bir sure once birakan erkek arkadasimi bile herhangibir sorunu oldugunda hissederdim hatta ne gariptir ki hala hissedebiliyorum.....

ısırma isteği mi :uhm:

Beni arayacağı zamanları hissediyorum ama bu öyle büyük birşey değil sanırım.
Ama kendimle ilgili ne hissedersem oluyor. ıyi ya da kötü hiç farketmez. Bir anda aklıma bişey geliyor bu ne zaman olacak diyorum ve aradan bir hafta geçmeden hissettiğim şeyi yaşıyorum. BU çok rahatsızlık veren bir durum.Bazen kötü şeyler hissediyorum olacağını da bildiğim için hemen aklımdan çıkarmaya çalışıyorum o konuyu ama yine de oluyor. :sinifsinif:

Back